![]() |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, Ma gandesc de a începe un nou construi şi eu sunt destul de încrezător cu componente Am ales accepta-o pe asta: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=HD-053-SA Poate cineva shed unele lumina pe ea, ive auzit sale nejustificată şi are o problemă când ai de a instala sisteme de operare cum ar fi XP / Vista??? Voi lista de restul componentelor o dată ive terminat-o cu greutate de reasigurare de la voi ca am tendinţa de a privi peste compatibilitate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei o revizuire M8 Samsung SpinPoint F1 (1TB) bună-drive de toate conturile
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Multumesc înroşi, id de asemenea dragoste cu o serie de avize de la CJ utilizatori? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asiguraţi-vă că nu poate avea două unităţi de stocare de 500GB acelaşi preţ. : p
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ce este de beneficiile de două 500GB HD lui? şi mă gândesc de a merge cu o 500GB maxtor acum recalculat meu are nevoie de 1tb şi ar fi nejustificată pentru mine. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, daca e mai ieftin .., de asemenea, aveţi capacitatea de RAID, deci în timp ce probabilitatea de eşec este la fel, nu veţi pierde toate datele dumneavoastră în cazul în care acesta nu.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OMI Samsung unităţi sunt mai fiabile decât Maxtor. De asemenea, WD sunt mai bune decât Maxtor ..... Nu, de fapt, a lua un Maxtor;)
| |||
| |||
| Ahh noroc. cred că i-ar putea merge fie cu două wD 500GB sau un 750gb Samsung |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ultima oară când m-am uitat cred ca doi WD 500GB a ieşit mai ieftin decât un Samsung 1TB F1 ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tine minte, sa nu-i chiar un TBC. Se spune că 1 GB este 1000MB. sa nu. său 1024. astfel încât toţi cei care au mintit cu privire MB adevărat aduna. atât de ao transforma prima pentru a vedea cât de mult vă Serios achiziţie.