![]() |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, ја сам мисли почињу градити нову и ја сам прилично сигурна са компонентама изабрао сам прихватити овај један: хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=ХД-053-СА Могао било ко пролио светло на неке њега, Иве чула његова нуклеарног уништења на много начина и има проблема кад поново инсталирање ОС-а као и ксп / виста? Ја ћу навести остатак компоненти једном Иве завршио вагање им се за осигурање од вас момци, као и обично се више гледати компатибилности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Њен преглед м8 Самсунг СпинПоинт Ф1 (1ТБ) добар погони све рачуне
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Хвала поруменети, ИД и љубав овде неке мишљења од ЦЈ корисницима? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постарајте се да не можете добити два 500ГБ дискови за исту цену. : П
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| колико се користи за две 500ГБ ХД-а? и ја размишљам о току са 500ГБ макстор сада поново израчунат моје потребе и 1тб би било нуклеарног уништења на много начина за мене. |
|
| |||
| |||
| Па, ако је она јефтинија .. исто тако, морате РАИД способност, тако да док је вероватноћа грешке је исти, нећете изгубити све своје податке, ако то ради.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИМО је Самсунг дискови су поузданији од Макстор. УД су такође боље од Макстор ..... у ствари, Донт добити Макстор;)
| |||
| |||
| Ахх клицање. мислим да може да иде са оба два УД 500ГБ или 750гб Самсунг |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Задњи пут сам погледао мислим два УД 500ГБ изашао јефтиније од 1ТБ Самсунг Ф1 ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Запамтите, не заправо његова ТБ. кажу 1 ГБ је 1000МБ. не њен. њен 1024. тако да су сви они МБ лазз о стварно сабрати. како претворити га прво видети колико СТВАРНО вашем доласку.