![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Аз бях Западна цифрови 1TB SATA HDD, който е бил използван от доста време. Днес се решава да го вземе на съхранение, но устройството е недостъпен в "Моят компютър". Когато за първи път включи го архивирате Vista исках да сканира го, преди да стартира Windows, и го съобщава на всички тези неразбран / невъзстановими грешки. Изглед изглежда да видите дял, но когато съм права кликнете върху нея компютъра ми стане наистина много бавно, и аз съм принуден да прекрати Explorer.exe и си го изпълним. В BIOS открива HDD, така аз не съм много сигурен какво е проблем може да бъде. Всеки мисли? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи повреден или корумпирани. Ако не можете да стартирате диска проверете в Windows не много можеш да направиш.
| |||
| |||
| OK, предполагам, ще бъде ли свързано диска на Windows, като същевременно се работи? Ако това е случаят изключите компютъра, след което се свържете повторно зареждане и се надяваме, че това би могло да сортирате вашите проблеми с Windows правиш BIOS прости проверки, тогава MbL / MBR ще зареди с устройството на шофиране instaled сега което ще сортирате проблем. Ако това dosent работа Бих опитайте тестване на устройството на друг компютър / лаптоп нека не как нещата се:) |
|
| |||
| |||
| : (Трябва да форматирате диска? Ме gots много ценна информация за "дере |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Дали тази работа, Дони? и аз ще reccomende оформление на диск в Windows с отделна програма забравя името просто Google Формат 32 твърди дискове. и ще се намери достоен малка програма, която е безплатна и позволява да се свързват само на дискове формат тях, в която някога формат бихте желали Операционна система - NTFS Твърд диск за съхранение vids, музика и др - FAT32 Надявам се това да помогне. |
|
| |||
| |||
| Привет. Ето сделката. Този твърд диск е признато в BIOS от неговия moidel / сериен номер, но когато се опитам да инсталирате Windows Vista към нея тя заема reeeeally дълго време, за да стигнем до реалните инсталация. Накрая, когато той прави, след като бъде въведена на екрана, че ми каза, че съм непознат диск в системата ми, аз съм в състояние да получите достъп до устройството и формат него. След като си формат го и се опитайте да инсталирате Windows на него Windows-членки: "Windows не може да се намери система обем, който отговаря на неговите критерии". Така че намерих някои поддръжка на уеб сайта на Windows ... тази връзка .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Следвах тези инструкции, но когато пиша "чисти всички " от стъпка 7, тя действа, както ако командата е била изпълнена, но изглежда, никога няма да завърши. 1. Поставете DVD в DVD диск. 2. На диска за избор на екрана, натиснете SHIFT + F10. Командния ред се отваря прозорец. 3. Вид Diskpart, след което натиснете ENTER за да отворите Diskpart инструмент. 4. Вид списък диск и след това натиснете ENTER. Актуален списък на наличните твърди дискове се показва на екрана. 5. Вид SEL диск номер, след което натиснете ENTER. номер е номерът на твърдия диск, който искате да почистите. Твърдият диск е избран. 6. Вид det диск и след това натиснете ENTER. Списък на дяла на твърдия диск, се показва на екрана. Използвайте тази информация, за да се уверите, че правилният диск е избран. 7. Уверете се, че дискът не съдържа изискваните данни, тип чисти всичко и след това натиснете ENTER за да почистите диска. Всички дялове и всички данни на диска се премахват за постоянно. 8. Вид излизане, и след това натиснете ENTER за да затворите Diskpart инструмент. 9. Затворете прозореца на командния ред. 10. Щракнете върху бутона Опресни да актуализира диск подбор екран. Тази стъпка изброява диск. 11. Стартирайте Windows Vista Настройка да направите чиста инсталация на Windows Vista. ------------ Отидох до западната цифрови сайт и изтеглят теста полезни за HDD. Тестът ютилити признава изцяло моя шофиране и дава модел / сериен номер на шофиране и признава, че "SMART" е включено в зелено. Въпреки това, когато се направи бърз тест на това устройство да се получи грешка: "Бърз тест за шофиране 1 не завърши! Код = 07 (неуспешно четат теста елемент) неспазване пункт = 97 (неизвестен тест) SMART самоуправление тест не завърши на диск 1!" Как мога да направя този диск използваеми? В този момент аз не съм сигурен какво да направя. Всеки ще помогне е добре дошъл. Thx |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят Един HD не е достъпен след преинсталиране | Sambro | Дискове & сменяемите носители | 1 | 10-ти октомври 2009 година 16:19 |
| DVD Drive му казаха: Не е достъпна Изведнъж! | nickynibbles | Дискове & сменяемите носители | 3 | 26 Юли 2009 02:37 |
| Г: \ не е достъпна, Достъпът е отказан. | jimmyc | Дискове & сменяемите носители | 3 | 24 Юни 2009 02:43 |
| Windows Server 2000 "Workgroup не достъпни" | Willm1987 | Windows операционни системи | 0 | 13 Юни 2009 13:12 |
| USB устройство не се разпознава | yvonnet | Дискове & сменяемите носители | 2 | 7 Aug 2007 10:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |