![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. I've západní digitální 1TB Sata HDD, který byl použit pro docela nějaký čas. Dnes se i rozhodnout, že si ji z ukládání na disk, ale zdá nepřístupný v "Tento počítač". Když jsem poprvé zapojit zpět do Vista chtěl testovat před okny začal, a je hlášena všech těchto nečitelné / neodstranitelné chyby. Vista se zdá viz oddíl, ale když jsem pravým tlačítkem myši je můj počítač se dostane opravdu pomalý, a jsem nucen ukončit explorer.exe a znovu spustit. BIOS detekuje HDD tak si nejsem zcela jistý, co může být problém. Jakékoliv myšlenky? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuky vadné nebo poškozené. Pokud nemůžete spustit kontrolu disku v systému Windows není moc co můžeš udělat.
| |||
| |||
| ok moje Asi by jste připojeni mechaniky, zatímco Windows byla spuštěna? V takovém případě vypněte počítač a pak znovu připojit zaváděcí a snad by to mohlo Váš problém řadit do oken dělá jednoduchou BIOS kontroly pak MBL / MBR nahraje OS s přístrojem řídit instaled hned které budou řadit problém. Pokud tento dosent práci bych zkusit testování mechaniky na jiném počítači / notebooku nechť mi, jak se věci jdou:) |
|
| |||
| |||
| : (Jsem se k formátování disku? Gots mě hodně cenná data o 'trosko |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Se tato práce Donny? stejně bych reccomende formátování disku v systému Windows se samostatným programem jsem zapomněl jméno právě google Formát 32 pevných disků. a najdete slušný malý program, který je freeware a je vám jen připojit disky formátu do formátu, který někdy budete chtít Operační systém - ntfs Pevný disk skladování vids, hudba ect - FAT32 Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Zde je řešení. Tento pevný disk je veden v systému BIOS jeho moidel / pořadové číslo, ale když se snažím nainstalovat Windows Vista na to, že trvá reeeeally dlouho se dostanete do skutečné instalace. když se konečně, po které byly přijaty na obrazovce mi říká, že jsem neznámý disk v mém systému, jsem schopen otevřít disk a zformátovat. I po formátu a pokusit se o instalaci systému Windows je Windows uvádí: "Systém Windows nemůže najít systémový svazek, který splňuje jeho kritéria." Tak jsem našel podporu na internetových stránkách oken ... tento link .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Sledoval jsem tento návod, ale pokud i typ "clean all " z kroku 7, působí to jako by příkaz byl proveden, ale zdá se, že nikdy skončit. 1. Vložte DVD do DVD mechaniky. 2. Na disku, výběr obrazovky, stiskněte SHIFT + F10. A otevře se okno příkazového řádku. 3. Typ diskpart a poté stiskněte klávesu Enter pro otevření DiskPart. 4. Typ list disk a pak stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se seznam dostupných disků je zobrazena. 5. Typ sel disk číslo a stiskněte klávesu Enter. číslo je číslo pevného disku, který chcete vyčistit. Nyní je pevný disk vybrán. 6. Typ det disk a pak stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se seznam oddílů na pevném disku. Pomocí této informace, aby ověřil, zda je vybraný správný disk. 7. Ujistěte se, že disk neobsahuje potřebná data, zadejte příkaz clean all a poté stiskněte klávesu Enter na čistý disk. Všechny oddíly a všechna data na disku jsou trvale odstraněna. 8. Zadejte příkaz exit a poté stiskněte klávesu Enter zavřít DiskPart. 9. Zavřít okno příkazového řádku. 10. Klepněte na tlačítko Aktualizovat aktualizovat disk výběrové obrazovky. Tento krok seznamy disku. 11. Spusťte instalační program systému Windows Vista a proveďte čistou instalaci systému Windows Vista. ------------ Šel jsem na Western Digital stránce a stáhnout testovací utilitu pro HDD. Zkouška utility plně uvědomuje mé jednotky a dává model / sériové číslo disku, a uznává, že "chytrých" je povolena v zeleném. Nicméně, když jsem udělat Quick test na tomto disku i dostávám chybu: "Rychlý test na disku 1 nedokončil! Status code = 07 (nepodařilo přečíst test prvek) Nedodržení checkpoint = 97 (neznámý test) SMART vlastní test nedokončil na disku 1!" Jak tomu mohu řídit použitelné? V tomto okamžiku si nejsem jistý, co mají dělat. Pomoci by je vítána. Thx |