![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά. Έχω έναν Western Digital 1TB Sata hdd που έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό. Σήμερα, θ αποφασίσει να συνάψουν ασφάλεια της αποθήκευσης, αλλά η μετάδοση της κίνησης φαίνεται απρόσιτο σε "υπολογιστή μου". Όταν πρωτοήρθα βουλώνονται πίσω μέχρι Vista σάρωσης θα ήθελε να αρχίσει πριν από τα παράθυρα, και όλα αυτά που αναφέρθηκαν δυσανάγνωστος / ανεπανόρθωτα λάθη. Vista φαίνεται να δείτε το διαμέρισμα αλλά όταν δεξί κλικ στον υπολογιστή μου αυτό γίνεται πραγματικά πολύ αργοί, και έχω αναγκαστεί να τερματίσει explorer.exe και την εκ νέου λειτουργία του. Το BIOS εντοπίζει το HDD έτσι δεν είμαι βέβαιος ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να είναι. Κάθε σκέψεις; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε τον έλεγχο δίσκου στα Windows δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
| |||
| |||
| Μάντεψε ok μου θα σας συνδέσει το δίσκο, ενώ τα παράθυρα ήταν τρέχει; Σε αυτή την περίπτωση, κλείστε τον υπολογιστή, στη συνέχεια, συνδέστε εκ νέου εκκίνηση και ελπίζουμε ότι αυτό θα μπορούσε να ταξινομήσετε το πρόβλημά σας από τα παράθυρα κάνοντας απλά BIOS ελέγχους τότε MBL / MBR θα φορτώσει το OS, με τη συσκευή οδήγησης instaled τώρα που θα το είδος του προβλήματος. Αν αυτό dosent εργασία θα προσπαθήσει τον έλεγχο του δίσκου σε άλλον υπολογιστή / laptop επιτρέψτε μου πως τα πράγματα δεν πάνε:) |
|
| |||
| |||
| : (Θα πρέπει να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου; μου gots πολλά πολύτιμα δεδομένα για την «dere |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Μήπως αυτό το έργο Ντόνι; καλά θα reccomende formating το δίσκο στα Windows με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ξεχάσω το όνομα μόνο google Format 32 σκληρούς δίσκους. και θα βρείτε μια αξιοπρεπή μικρό πρόγραμμα που είναι δωρεάν και θα σας επιτρέπει να συνδέσετε το μόνο δίσκους τους μορφή με την οποία ποτέ μορφή που θα θέλατε Λειτουργικό σύστημα - ntfs Σκληρό δίσκο αποθήκευσης vids, μουσική κ.λπ. - fat32 ελπίδα αυτό βοηθά. |
|
| |||
| |||
| Γειά. Εδώ είναι η αντιμετώπιση. Αυτό το σκληρό δίσκο, αναγνωρίζεται από το BIOS από την moidel / αύξων αριθμός, όμως, κάθε φορά που προσπαθώ να εγκαταστήσετε τα Windows Vista σε αυτό reeeeally χρειάζονται πολύ χρόνο για να φτάσουμε στην πραγματική του εγκατάσταση. όταν θα κάνει τελικά, αφού εισαχθούν σε μια οθόνη μου λέει ότι έχω ένα άγνωστο δίσκου στο σύστημα μου, είμαι σε θέση να έχουν πρόσβαση στη μονάδα δίσκου και η μορφή της. Αφού κάνω format και να προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα παράθυρα για τα παράθυρα που αναφέρει: "Windows είναι σε θέση να βρούμε έναν τόμο συστήματος που ικανοποιεί τα κριτήρια". Έτσι βρήκα κάποια υποστήριξη για το Windows ιστοσελίδα ... αυτό το link .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Ακολούθησα αυτές τις οδηγίες, αλλά όταν θ τύπου "clean όλα " από το βήμα 7, λειτουργούν ως εάν η εντολή έχει εκτελεσθεί αλλά φαίνεται να μην τελειώσει. 1. Τοποθετήστε το DVD σε DVD. 2. Από την οθόνη επιλογής δίσκου, πατήστε SHIFT + F10. Ένα παράθυρο της γραμμής εντολών ανοίγει. 3. Τύπος diskpart και, στη συνέχεια, πιέστε ENTER για να ανοίξετε το εργαλείο DiskPart. 4. Πληκτρολογήστε list disk και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER. Μια λίστα με τους διαθέσιμους σκληρούς δίσκους. 5. Πληκτρολογήστε sel disk αριθμός και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER. αριθμός είναι ο αριθμός του σκληρού δίσκου που θέλετε να καθαρίσετε. Ο σκληρός δίσκος είναι πλέον επιλεγμένος. 6. Πληκτρολογήστε det disk και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER. Ο κατάλογος των διαμερισμάτων στο σκληρό δίσκο εμφανίζεται. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένος ο σωστός δίσκος. 7. Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος δεν περιέχει απαιτούμενα δεδομένα, πληκτρολογήστε clean all και, στη συνέχεια, πιέστε ENTER για εκκαθάριση του δίσκου. Όλα τα διαμερίσματα και όλα τα στοιχεία σχετικά με το δίσκο είναι οριστικά αποσυρθεί. 8. Πληκτρολογήστε exit και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER για να κλείσετε το εργαλείο DiskPart. 9. Κλείστε το παράθυρο της γραμμής εντολών. 10. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση για να ενημερώσετε το δίσκο οθόνη επιλογής. Αυτό το βήμα καταλόγους του δίσκου. 11. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows Vista για να εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows Vista. ------------ Πήγα στο site της Western Digital και κατεβάσει τη δοκιμή της χρησιμότητας για HDD. Η δοκιμή χρησιότητας αναγνωρίζει πλήρως οδήγησης και μου δίνει το μοντέλο / σειριακό αριθμό της μονάδας δίσκου και αναγνωρίζει ότι "SMART" είναι ενεργοποιημένη στο πράσινο. Ωστόσο, όταν κάνετε μια δοκιμή σε αυτό Γρήγορη οδήγηση να πάρω ένα λάθος: "Γρήγορη δοκιμή σε μονάδα_δίσκου 1 δεν ολοκληρώθηκε! Κωδικό = 07 (διαβάστε παρέλειψε δοκιμή στοιχείο) Παράλειψη ελέγχου = 97 (άγνωστο δοκιμή) SMART αυτο δοκιμή δεν ολοκληρώθηκε στη μονάδα 1!" Πώς μπορώ να κάνω αυτή την ώθηση της χρηστικότητας; Σε αυτό το σημείο, δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Thx |