manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

1tb HDD prepoznat, ali nije dostupna

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 07:47
Member Group

Default 1tb HDD prepoznat, ali nije dostupna

Zdravo. I've western digitalni 1TB Sata hdd koji je korišten za vrlo malo vremena. Danas sam odlučuje da ga iz skladišnih pogona, ali se čini nedostupnim u "moj računalo". Kada sam prvi put priključen natrag gore Vista htjela skenirati prozore prije nego što ga je započeo, a sve ove nečitak prijavljen / neotklonjiv pogreške. Vista izgleda kao da vidi particiju ali kad sam desni klik to moj računalo dobiva stvarno jako sporo, a ja sam prisiljen da okonča explorer.exe i ponovo ga pokrenite. BIOS prepozna HDD na taj način Im 'ne sasvim siguran što svibanj biti problem. Bilo koja misli? Hvala
Old 23. lipnja 2009, 08:13
Administrator Group

Zvuci neispravan ili oštećen. Ako ne možete pokrenuti provjeru diska u Windows ne možete mnogo učiniti.

Ja bih čizma iz CD-a i nanovo XP particiju i svježem obliku.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. lipnja 2009, 16:21
Donatorska Grupa

ok moj Guess bi vam biti spojeni pogona dok je pokrenut sustav Windows? U tom slučaju isključite računalo, a zatim ponovo spojite boot, i nadajmo se ovaj problem mogao razvrstati po prozorima radiš onda jednostavno BIOS provjerava MbL / MBR će učitati OS s uređajem instaled pogon koji će sada poredak problem. Ako ovo djelo dosent bih probati testirati pogon na drugo računalo / laptop ne pustiti mene kako ono ide:)
Old 23. lipnja 2009, 18:19
Member Group

Quote:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Zvuci neispravan ili oštećen. Ako ne možete pokrenuti provjeru diska u Windows ne možete mnogo učiniti.

Ja bih čizma iz CD-a i nanovo XP particiju i svježem obliku.
: (Moram formatirati disk? Gots mene puno vrijednih podataka o 'dere
Old 23. lipnja 2009, 18:20
Member Group

Quote:
Originally Posted by mrberty View Post
ok moj Guess bi vam biti spojeni pogona dok je pokrenut sustav Windows? U tom slučaju isključite računalo, a zatim ponovo spojite boot, i nadajmo se ovaj problem mogao razvrstati po prozorima radiš onda jednostavno BIOS provjerava MbL / MBR će učitati OS s uređajem instaled pogon koji će sada poredak problem. Ako ovo djelo dosent bih probati testirati pogon na drugo računalo / laptop ne pustiti mene kako ono ide:)
Dobar dan. Okrenuh se računalo isključeno. Powered isključiti, a spojeni HDD, powered dana, uključen.
Old 24. lipnja 2009, 00:40
Donatorska Grupa

Je li ovo djelo donny?
i ja bih reccomende formating voziti u Windowsima sa zasebnom programu zaboravim ime samo google Oblik 32 hard diskova. i naći ćete pristojan mali program koji je freeware, a omogućava Vam da jednostavno spojite pogone obliku u kojem ih ikada format želite da

Operacijski sustav - NTFS
Hard disk za pohranu vids, glazbe itd. - FAT32

nada ovo pomaže.
Old 2. srpnja 2009, 07:05
Member Group

Zdravo.

Evo posla.

Ovaj hard disk je priznata u BIOS po moidel / serijski broj, ali kad god mi pokušaju instaliranja sustava Windows Vista na to da zauzima reeeeally dugo vremena da se na stvarni instalacije. kada ga konačno se, nakon što su uvedene na ekranu mi kaže da sam Nepoznatog diska u mojem sistem, ja sam u mogućnosti pristupiti disku i format je. Nakon što sam ga i formata pokušate instalirati sustav Windows na njega windows stanja:

"Windows ne može pronaći sustav volumen koji zadovoljava njegove kriterije". Pa sam pronašao neki windows podršku na web stranici ... ovaj link ..

http://support.microsoft.com/kb/927520

Pratila sam ove upute, ali našto ja tip "clean all " korak od 7, ona djeluje kao da je naredba je pogubljen, ali čini se da nikad ne završe.

1. Ubacite DVD u DVD pogon.
2. Na disku odabira zaslona, pritisnite SHIFT + F10. A Command Prompt prozor otvori.
3. Vrsta diskpart, a zatim pritisnite tipku ENTER da biste otvorili diskpart alat.
4. Upišite list disk, a zatim pritisnite tipku ENTER. Pojavit će se popis dostupnih tvrdih diskova.
5. Upišite sel disk broj, a zatim pritisnite ENTER. broj je broj tvrdog diska koji želite očistiti. Tvrdi disk je sada odabrali.
6. Upišite det disk, a zatim pritisnite tipku ENTER. Pojavit će se popis particija na tvrdom disku. Pomoću tih podataka provjerite je li odabran odgovarajući disk.
7. Provjerite je li disk ne sadrži potrebne podatke, upišite clean all i pritisnite ENTER da biste očistili disk. Sve su particije i svi podaci na disku trajno uklanjaju.
8. Upišite exit, a zatim pritisnite tipku ENTER da biste zatvorili diskpart alat.
9. Zatvori prozor naredbenog retka.
10. Kliknite na gumb Osvježi da biste ažurirali disk odabira zaslona. Ovaj korak liste disk.
11. Pokrenite instalacijski program sustava Windows Vista da biste izvršili čistu instalaciju sustava Windows Vista.

------------

JA je otišao na zapadnom digitalni stranicu i skinuti testne utility za HDD. Testna komunalnih moj pogon u potpunosti prepoznaje i daje model / serijski brojevi u pogon i priznaje da je "pametna" je omogućena u zeleno. Međutim kad sam napraviti brzi test na ovom pogonu ja dobiti pogrešci:

"Brzi test na disku 1 nije dovršen! Status code = 07 (read failed test element) Neuspeh punktu = 97 (nepoznat test) SMART self test nije na disku 1!" Kako mogu napraviti da se ovaj pogon korisna?

U ovom trenutku nisam siguran što učiniti. Bilo koji pomoć bi je dobrodošao.

Thx
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
My One HD nije dostupan Nakon što je ponovo instalirati sambro Drives & Izmjenjivi mediji 1 10 listopad 2009 16:19
DVD pogon Rekavssi Njegova Nije dostupno Odjednom! nickynibbles Drives & Izmjenjivi mediji 3 26. srpnja 2009 02:37
G: \ nije pristupačan, Access is denied. jimmyc Drives & Izmjenjivi mediji 3 24. lipnja 2009 02:43
Windows 2000 Server "Workgroup nije dostupan" Willm1987 Windows Operating Systems 0 13. lipnja 2009 13:12
USB uređaj nije prepoznat yvonnet Drives & Izmjenjivi mediji 2 7. kolovoz 2007 10:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.