kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

1TB HDD elismert, de nem elérhető

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 07:47
Csoport tagja

Default 1TB HDD elismert, de nem elérhető

Helló. Van egy Western Digital 1TB SATA HDD, hogy éltek még hosszú ideig. Ma úgy döntöttem, hogy vegye ki a tárolás, de úgy tűnik, a meghajtó elérhetetlenné a "My Computer". Amikor először csatlakoztatva vissza Vista akarta olvasni, mielőtt ablakok kezdődött, és azt jelenteni ezeket olvashatatlan / behajthatatlan hibákat. Vista tűnik, hogy a partíció, de jobb, ha rákattint a számítógépet kap, tényleg nagyon lassú, és én vagyok kénytelen felmondani explorer.exe és újra lefuttatjuk. A Bios felismeri a HDD így nem vagyok teljesen biztos benne, mi lehet a probléma. Any thoughts? Köszönöm
Old Június 23 2009, 08:13
Administrator Group

Hangok hibás vagy sérült. Ha nem tudja futtatni a lemezről a Windows ellenőrzi, nem sokat tudsz tenni.

Azt ki a boot XP CD-t, és újra a partíciót, és egy új formátum.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 23 2009, 16:21
Donor Group

OK Az a gyanúm lenne, ha a csatlakoztatott meghajtó míg Windows fut? Ebben az esetben kapcsolja ki a számítógépet, majd csatlakoztassa újra boot, és remélhetőleg ez a fajta probléma a Windows csinál egyszerű BIOS ellenőrzi majd MBL / MBR-t fogja betölteni az operációs rendszer, hogy a készülék meghajtó instaled most ami egyfajta a problémát. Ha ez az adag munka azt próbálja vizsgálatok a meghajtót egy másik számítógépen / laptop hadd ne milyen dolgok:)
Old Június 23 2009, 18:19
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Hangok hibás vagy sérült. Ha nem tudja futtatni a lemezről a Windows ellenőrzi, nem sokat tudsz tenni.

Azt ki a boot XP CD-t, és újra a partíciót, és egy új formátum.
: (Meg kell formázni a meghajtót? Gots nekem rengeteg értékes adatok "dere
Old Június 23 2009, 18:20
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by mrberty View Post
OK Az a gyanúm lenne, ha a csatlakoztatott meghajtó míg Windows fut? Ebben az esetben kapcsolja ki a számítógépet, majd csatlakoztassa újra boot, és remélhetőleg ez a fajta probléma a Windows csinál egyszerű BIOS ellenőrzi majd MBL / MBR-t fogja betölteni az operációs rendszer, hogy a készülék meghajtó instaled most ami egyfajta a problémát. Ha ez az adag munka azt próbálja vizsgálatok a meghajtót egy másik számítógépen / laptop hadd ne milyen dolgok:)
Jó napot. Megfordultam a számítógép kikapcsolása. Powered ki, és kapcsolódik a HDD, kapcsolva, bekapcsolva.
Old Június 24 2009, 00:40
Donor Group

Vajon ez a munka Donny?
Azt is reccomende formátolás a meghajtó a Windows egy külön program elfelejtettem a nevét csak a Google Format 32 merevlemezeket. és lesz egy tisztességes kis program, ami ingyenes, és segítségével csak csatlakoztassa a meghajtót formátumban azokat, amelyek valaha formában akar

Operációs rendszer - ntfs
Merevlemez tároló videókat, zenéket ect - FAT32

Remél ez segít.
Old Július 2 2009, 07:05
Csoport tagja

Helló.

Itt van a dolog.

Ez a merevlemez felismerte a BIOS által moidel / sorszám, de amikor megpróbálom telepíteni a Windows Vista-ra, hogy azt a reeeeally hosszú idő, hogy a tényleges telepítés. ha végül nem követően vezették be, hogy a képernyőn azt mondja, hogy van egy ismeretlen disk in my rendszer, én vagyok képes elérni a meghajtót, és formázható. Miután formátumot, és próbálja meg telepíteni a Windows rajta ablakok kimondja:

"A Windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a kritériumoknak." Szóval talált támogatja a Windows honlapján ... ez a link ..

http://support.microsoft.com/kb/927520

Követtem ezeket az utasításokat, de mikor én típus "tiszta minden " A 7. lépés, akkor jár, ha a parancsot nem hajtják végre, de úgy tűnik, hogy soha nem befejezni.

1. Helyezze be a DVD a DVD meghajtót.
2. A lemez választóképernyõre, nyomjuk meg a SHIFT + F10. A Parancssor ablak.
3. Írja be a diskpart parancsot, majd nyomja meg az ENTER billentyűt, hogy megnyitja a diskpart eszköz.
4. Írja be a list disk parancsot, majd nyomja meg az ENTER-t. A rendelkezésre álló merevlemezek megjelenik.
5. Típus sel disk számot, majd nyomja meg az ENTER-t. száma az a szám a lemezen, hogy a kívánt tiszta. A merevlemez már kiválasztott.
6. Típus det disk parancsot, majd nyomja meg az ENTER-t. Egy partíciót a merevlemez meg. Használd ezt az információt annak igazolására, hogy a megfelelő lemez van jelölve.
7. Győződjön meg arról, hogy a lemez nem tartalmaz szükséges adatokat, írja be a tiszta minden, majd nyomja meg az ENTER-tisztítsa meg a lemezt. Az összes partíciót, és az összes adatot a lemezről véglegesen eltávolították.
8. Írja be az exit parancsot, majd nyomja meg az ENTER billentyűt, hogy bezárja a diskpart eszköz.
9. Zárja be a parancssorablakot.
10. Kattintson a Frissítés gombra, hogy frissítse a lemez választóképernyõre. Ez a lépés listákat a lemez.
11. Futtassa a Windows Vista telepítője elvégzéséhez tiszta telepítését a Windows Vista.

------------

Elmentem a Western Digital és a letöltött weboldal a vizsgálat segédeszköz a HDD. A vizsgálat teljes mértékben elismeri, közüzemi én meghajtót, és a modell / sorozatszámait a meghajtóba, és elismeri, hogy "intelligens" engedélyezve van a zöld. Azonban, ha én egy gyors vizsgálat ezen a meghajtón én kap egy hiba:

"Gyors vizsgálat meghajtó 1 nem teljes! Status code = 07 (nem olvasott teszt elem) elmulasztása ellenőrzőpont = 97 (ismeretlen teszt) SMART önteszt nem teljes a gépjárművezetéshez 1!" Hogyan lehet, hogy ez a meghajtó használható?

Jelen pillanatban nem vagyok biztos benne, mit kell tennem. Any help is üdvözlendő.

Thx
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.