![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Van egy Western Digital 1TB SATA HDD, hogy éltek még hosszú ideig. Ma úgy döntöttem, hogy vegye ki a tárolás, de úgy tűnik, a meghajtó elérhetetlenné a "My Computer". Amikor először csatlakoztatva vissza Vista akarta olvasni, mielőtt ablakok kezdődött, és azt jelenteni ezeket olvashatatlan / behajthatatlan hibákat. Vista tűnik, hogy a partíció, de jobb, ha rákattint a számítógépet kap, tényleg nagyon lassú, és én vagyok kénytelen felmondani explorer.exe és újra lefuttatjuk. A Bios felismeri a HDD így nem vagyok teljesen biztos benne, mi lehet a probléma. Any thoughts? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangok hibás vagy sérült. Ha nem tudja futtatni a lemezről a Windows ellenőrzi, nem sokat tudsz tenni.
| |||
| |||
| OK Az a gyanúm lenne, ha a csatlakoztatott meghajtó míg Windows fut? Ebben az esetben kapcsolja ki a számítógépet, majd csatlakoztassa újra boot, és remélhetőleg ez a fajta probléma a Windows csinál egyszerű BIOS ellenőrzi majd MBL / MBR-t fogja betölteni az operációs rendszer, hogy a készülék meghajtó instaled most ami egyfajta a problémát. Ha ez az adag munka azt próbálja vizsgálatok a meghajtót egy másik számítógépen / laptop hadd ne milyen dolgok:) |
|
| |||
| |||
| : (Meg kell formázni a meghajtót? Gots nekem rengeteg értékes adatok "dere |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Vajon ez a munka Donny? Azt is reccomende formátolás a meghajtó a Windows egy külön program elfelejtettem a nevét csak a Google Format 32 merevlemezeket. és lesz egy tisztességes kis program, ami ingyenes, és segítségével csak csatlakoztassa a meghajtót formátumban azokat, amelyek valaha formában akar Operációs rendszer - ntfs Merevlemez tároló videókat, zenéket ect - FAT32 Remél ez segít. |
|
| |||
| |||
| Helló. Itt van a dolog. Ez a merevlemez felismerte a BIOS által moidel / sorszám, de amikor megpróbálom telepíteni a Windows Vista-ra, hogy azt a reeeeally hosszú idő, hogy a tényleges telepítés. ha végül nem követően vezették be, hogy a képernyőn azt mondja, hogy van egy ismeretlen disk in my rendszer, én vagyok képes elérni a meghajtót, és formázható. Miután formátumot, és próbálja meg telepíteni a Windows rajta ablakok kimondja: "A Windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a kritériumoknak." Szóval talált támogatja a Windows honlapján ... ez a link .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Követtem ezeket az utasításokat, de mikor én típus "tiszta minden " A 7. lépés, akkor jár, ha a parancsot nem hajtják végre, de úgy tűnik, hogy soha nem befejezni. 1. Helyezze be a DVD a DVD meghajtót. 2. A lemez választóképernyõre, nyomjuk meg a SHIFT + F10. A Parancssor ablak. 3. Írja be a diskpart parancsot, majd nyomja meg az ENTER billentyűt, hogy megnyitja a diskpart eszköz. 4. Írja be a list disk parancsot, majd nyomja meg az ENTER-t. A rendelkezésre álló merevlemezek megjelenik. 5. Típus sel disk számot, majd nyomja meg az ENTER-t. száma az a szám a lemezen, hogy a kívánt tiszta. A merevlemez már kiválasztott. 6. Típus det disk parancsot, majd nyomja meg az ENTER-t. Egy partíciót a merevlemez meg. Használd ezt az információt annak igazolására, hogy a megfelelő lemez van jelölve. 7. Győződjön meg arról, hogy a lemez nem tartalmaz szükséges adatokat, írja be a tiszta minden, majd nyomja meg az ENTER-tisztítsa meg a lemezt. Az összes partíciót, és az összes adatot a lemezről véglegesen eltávolították. 8. Írja be az exit parancsot, majd nyomja meg az ENTER billentyűt, hogy bezárja a diskpart eszköz. 9. Zárja be a parancssorablakot. 10. Kattintson a Frissítés gombra, hogy frissítse a lemez választóképernyõre. Ez a lépés listákat a lemez. 11. Futtassa a Windows Vista telepítője elvégzéséhez tiszta telepítését a Windows Vista. ------------ Elmentem a Western Digital és a letöltött weboldal a vizsgálat segédeszköz a HDD. A vizsgálat teljes mértékben elismeri, közüzemi én meghajtót, és a modell / sorozatszámait a meghajtóba, és elismeri, hogy "intelligens" engedélyezve van a zöld. Azonban, ha én egy gyors vizsgálat ezen a meghajtón én kap egy hiba: "Gyors vizsgálat meghajtó 1 nem teljes! Status code = 07 (nem olvasott teszt elem) elmulasztása ellenőrzőpont = 97 (ismeretlen teszt) SMART önteszt nem teljes a gépjárművezetéshez 1!" Hogyan lehet, hogy ez a meghajtó használható? Jelen pillanatban nem vagyok biztos benne, mit kell tennem. Any help is üdvözlendő. Thx |