פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

1tb HDD מוכר אך לא נגיש

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 07:47
חבר קבוצת

Default 1tb HDD מוכר אך לא נגיש

שלום. ביצעתי של Western Digital 1TB SATA HDD שיש בו נעשה שימוש עבור די הרבה זמן. היום, אני מחליט לקחת את זה של אחסון אבל נראה שאין אפשרות גישה לכונן על "המחשב שלי". כשאני הראשונה פקוק אותו רצה לגבות Vista כדי לסרוק אותו לפני התחלת Windows, והוא דיווח כל אלה unreadable / unrecoverable שגיאות. נראה Vista כדי לראות את המחיצות אך כאשר אני צודקת, לחץ על המחשב שלי מקבל את זה ממש ממש לאט, ואני נאלץ לסיים את Explorer.exe להפעיל אותו מחדש. ה-BIOS מזהה את HDD אז אני לא ממש בטוח מה הבעיה עלולה להיות. כל המחשבות? תודה
Old 23 יוני 2009, 08:13
מנהל קבוצת

נשמע משובש או פגום. אם לא ניתן להפעיל את בדיקת הדיסק ב-Windows לא תוכל לעשות הרבה.

הייתי מחוץ האתחול של XP לכונן או לעשות שוב את המחיצה ואת פורמט טרי.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 יוני 2009, 16:21
קבוצת תורמים

אישור שלי נחש יהיה לך מחובר הכונן תוך Windows הופיעה? במקרה זה לכבות את המחשב, ולאחר מכן להתחבר מחדש ואנו מקווים אתחול זה יכול למיין את הבעיה באמצעות Windows עושה את ה-BIOS בודק אז פשוט MbL / MBR יהיה לטעון את מערכת ההפעלה של המכשיר עם הכונן אשר instaled עכשיו למיין את הבעיה. אם זה עובד dosent הייתי נסה לבדוק את הכונן על מחשב אחר / הנייד לא נתנו לי ללכת כמה דברים:)
Old 23 יוני 2009, 18:19
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Hybr! ד View Post
נשמע משובש או פגום. אם לא ניתן להפעיל את בדיקת הדיסק ב-Windows לא תוכל לעשות הרבה.

הייתי מחוץ האתחול של XP לכונן או לעשות שוב את המחיצה ואת פורמט טרי.
: (אני חייב לאתחל את הכונן? Gots לי הרבה נתונים על ערך 'dere
Old 23 יוני 2009, 18:20
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mrberty View Post
אישור שלי נחש יהיה לך מחובר הכונן תוך Windows הופיעה? במקרה זה לכבות את המחשב, ולאחר מכן להתחבר מחדש ואנו מקווים אתחול זה יכול למיין את הבעיה באמצעות Windows עושה את ה-BIOS בודק אז פשוט MbL / MBR יהיה לטעון את מערכת ההפעלה של המכשיר עם הכונן אשר instaled עכשיו למיין את הבעיה. אם זה עובד dosent הייתי נסה לבדוק את הכונן על מחשב אחר / הנייד לא נתנו לי ללכת כמה דברים:)
יום נעים. אני הפעלתי את המחשב כבוי. מופעל כבוי, וכן את מחובר HDD, המופעל על, מופעלת.
Old 24 יוני 2009, 00:40
קבוצת תורמים

דוני עשה את זה עובד?
ובכן הייתי reccomende formating הכונן ב-Windows עם תוכנית נפרדת שכחתי את שם רק 32 Google פורמט הדיסקים הקשיחים. ו תמצאו הגון קטן כי התוכנית היא freeware והוא מאפשר לך לחבר רק את הכוננים פורמט להם אי פעם הפורמט שבו אתה מעוניין

מערכת הפעלה - NTFS
כונן קשיח אחסון vids, מוסיקה ect - FAT32

מקווה שזה עוזר.
Old 2 יולי 2009, 07:05
חבר קבוצת

שלום.

הנה העיסקה.

זה כונן קשיח הוא מזוהה ב-BIOS שלה moidel / מספר סידורי, אבל בכל פעם שאני מנסה להתקין את Windows Vista על גבי זה reeeeally זה לוקח זמן רב להגיע ההתקנה בפועל. כאשר סוף סוף עושה את זה, לאחר פוגש מסך אומר לי כי יש לי לא ידוע לי את הדיסק במערכת, אני יכול לגשת לכונן ופורמט זה. אחרי אותו פורמט אני מנסה להתקין את Windows ב-Windows זה קובע:

"ל-Windows אין אפשרות למצוא אמצעי אחסון של המערכת כך שתעמוד בקריטריונים שלה". אז מצאתי כמה תמיכה ב-Windows באתר האינטרנט ... קישור זה ..

http://support.microsoft.com/kb/927520

בעקבות הנחיות אלו, אך כאשר אני סוג "הכל נקי " שלב מ 7, זה מעשי כאילו יש את הפקודה בוצעה אך לא נראה סיום.

1. הכנס את ה-DVD לתוך כונן ה-DVD.
2. בדיסק מסך הבחירה, הקש SHIFT + F10. הפקודה החלון נפתח.
3. הקלד diskpart ולאחר מכן הקש ENTER כדי לפתוח את הכלי Diskpart.
4. רשימת סוגי בדיסק, ולאחר מכן הקש ENTER. רשימת הדיסקים הקשיחים הזמינים מוצגת.
5. הקלד sel disk מספר ולאחר מכן הקש ENTER. המספר הוא מספר הדיסק הקשיח שברצונך לנקות. הדיסק הקשיח כעת נבחר.
6. הקלד det disk ולאחר מכן הקש ENTER. רשימת המחיצות בדיסק הקשיח מוצג. השתמש במידע זה כדי לוודא שנבחר הדיסק הנכון.
7. ודא שהדיסק אינו מכיל נתונים נחוצים, הקלד clean all ולאחר מכן הקש ENTER כדי לנקות את הדיסק. כל המחיצות וכל הנתונים בדיסק היא לצמיתות.
8. הקלד exit ולאחר מכן הקש ENTER כדי לסגור את הכלי Diskpart.
9. סגור את חלון שורת הפקודה.
10. לחץ על כפתור רענן כדי לעדכן את הבחירה בדיסק המסך. צעד זה מפרט את הדיסק.
11. הפעל את תוכנית ההתקנה של Windows Vista כדי לבצע התקנה נקייה של Windows Vista.

------------

הלכתי לבית של Western Digital האתר להוריד את כלי השירות עבור הבדיקה HDD. המבחן תוכנית השירות מזהה את הכונן מלא ונותנת את המודל / המספרים של הכונן ואת acknowledges כי "חכמים" מופעלת בירוק. עם זאת, כאשר אני עושה בדיקה מהירה על כונן זה אני מקבל הודעת שגיאה:

"בדיקה מהירה על כונן 1 לא הושלמה! קוד מצב = 07 (נכשל במבחן לקרוא רכיב) אי מחסום = 97 (לא ידוע הבדיקה) חכם הבדיקה העצמית לא הושלמה בכונן 1!" כיצד אני יכול להפוך את הכונן שמיש?

בשלב זה אני לא בטוח מה לעשות. כל עזרה הוא היה מברכים.

Thx
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אחד HD שלי אינו נגיש לאחר התקנה מחדש sambro כוננים & נשלפת 1 10 אוקטובר 2009 16:19
ה-DVD זה לא אומר פתאום נגיש! nickynibbles כוננים & נשלפת 3 26 יולי 2009 02:37
G: \ הוא לא נגיש, הגישה נדחתה. jimmyc כוננים & נשלפת 3 24 יוני 2009 02:43
Windows Server 2000 "עבודה לא נגיש" Willm1987 מערכות ההפעלה Windows 0 13 יוני 2009 13:12
התקן USB לא מזוהה yvonnet כוננים & נשלפת 2 7 אוגוסט 2007 10:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.