![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. ביצעתי של Western Digital 1TB SATA HDD שיש בו נעשה שימוש עבור די הרבה זמן. היום, אני מחליט לקחת את זה של אחסון אבל נראה שאין אפשרות גישה לכונן על "המחשב שלי". כשאני הראשונה פקוק אותו רצה לגבות Vista כדי לסרוק אותו לפני התחלת Windows, והוא דיווח כל אלה unreadable / unrecoverable שגיאות. נראה Vista כדי לראות את המחיצות אך כאשר אני צודקת, לחץ על המחשב שלי מקבל את זה ממש ממש לאט, ואני נאלץ לסיים את Explorer.exe להפעיל אותו מחדש. ה-BIOS מזהה את HDD אז אני לא ממש בטוח מה הבעיה עלולה להיות. כל המחשבות? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע משובש או פגום. אם לא ניתן להפעיל את בדיקת הדיסק ב-Windows לא תוכל לעשות הרבה.
| |||
| |||
| אישור שלי נחש יהיה לך מחובר הכונן תוך Windows הופיעה? במקרה זה לכבות את המחשב, ולאחר מכן להתחבר מחדש ואנו מקווים אתחול זה יכול למיין את הבעיה באמצעות Windows עושה את ה-BIOS בודק אז פשוט MbL / MBR יהיה לטעון את מערכת ההפעלה של המכשיר עם הכונן אשר instaled עכשיו למיין את הבעיה. אם זה עובד dosent הייתי נסה לבדוק את הכונן על מחשב אחר / הנייד לא נתנו לי ללכת כמה דברים:) |
|
| |||
| |||
| : (אני חייב לאתחל את הכונן? Gots לי הרבה נתונים על ערך 'dere |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| דוני עשה את זה עובד? ובכן הייתי reccomende formating הכונן ב-Windows עם תוכנית נפרדת שכחתי את שם רק 32 Google פורמט הדיסקים הקשיחים. ו תמצאו הגון קטן כי התוכנית היא freeware והוא מאפשר לך לחבר רק את הכוננים פורמט להם אי פעם הפורמט שבו אתה מעוניין מערכת הפעלה - NTFS כונן קשיח אחסון vids, מוסיקה ect - FAT32 מקווה שזה עוזר. |
|
| |||
| |||
| שלום. הנה העיסקה. זה כונן קשיח הוא מזוהה ב-BIOS שלה moidel / מספר סידורי, אבל בכל פעם שאני מנסה להתקין את Windows Vista על גבי זה reeeeally זה לוקח זמן רב להגיע ההתקנה בפועל. כאשר סוף סוף עושה את זה, לאחר פוגש מסך אומר לי כי יש לי לא ידוע לי את הדיסק במערכת, אני יכול לגשת לכונן ופורמט זה. אחרי אותו פורמט אני מנסה להתקין את Windows ב-Windows זה קובע: "ל-Windows אין אפשרות למצוא אמצעי אחסון של המערכת כך שתעמוד בקריטריונים שלה". אז מצאתי כמה תמיכה ב-Windows באתר האינטרנט ... קישור זה .. http://support.microsoft.com/kb/927520 בעקבות הנחיות אלו, אך כאשר אני סוג "הכל נקי " שלב מ 7, זה מעשי כאילו יש את הפקודה בוצעה אך לא נראה סיום. 1. הכנס את ה-DVD לתוך כונן ה-DVD. 2. בדיסק מסך הבחירה, הקש SHIFT + F10. הפקודה החלון נפתח. 3. הקלד diskpart ולאחר מכן הקש ENTER כדי לפתוח את הכלי Diskpart. 4. רשימת סוגי בדיסק, ולאחר מכן הקש ENTER. רשימת הדיסקים הקשיחים הזמינים מוצגת. 5. הקלד sel disk מספר ולאחר מכן הקש ENTER. המספר הוא מספר הדיסק הקשיח שברצונך לנקות. הדיסק הקשיח כעת נבחר. 6. הקלד det disk ולאחר מכן הקש ENTER. רשימת המחיצות בדיסק הקשיח מוצג. השתמש במידע זה כדי לוודא שנבחר הדיסק הנכון. 7. ודא שהדיסק אינו מכיל נתונים נחוצים, הקלד clean all ולאחר מכן הקש ENTER כדי לנקות את הדיסק. כל המחיצות וכל הנתונים בדיסק היא לצמיתות. 8. הקלד exit ולאחר מכן הקש ENTER כדי לסגור את הכלי Diskpart. 9. סגור את חלון שורת הפקודה. 10. לחץ על כפתור רענן כדי לעדכן את הבחירה בדיסק המסך. צעד זה מפרט את הדיסק. 11. הפעל את תוכנית ההתקנה של Windows Vista כדי לבצע התקנה נקייה של Windows Vista. ------------ הלכתי לבית של Western Digital האתר להוריד את כלי השירות עבור הבדיקה HDD. המבחן תוכנית השירות מזהה את הכונן מלא ונותנת את המודל / המספרים של הכונן ואת acknowledges כי "חכמים" מופעלת בירוק. עם זאת, כאשר אני עושה בדיקה מהירה על כונן זה אני מקבל הודעת שגיאה: "בדיקה מהירה על כונן 1 לא הושלמה! קוד מצב = 07 (נכשל במבחן לקרוא רכיב) אי מחסום = 97 (לא ידוע הבדיקה) חכם הבדיקה העצמית לא הושלמה בכונן 1!" כיצד אני יכול להפוך את הכונן שמיש? בשלב זה אני לא בטוח מה לעשות. כל עזרה הוא היה מברכים. Thx |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אחד HD שלי אינו נגיש לאחר התקנה מחדש | sambro | כוננים & נשלפת | 1 | 10 אוקטובר 2009 16:19 |
| ה-DVD זה לא אומר פתאום נגיש! | nickynibbles | כוננים & נשלפת | 3 | 26 יולי 2009 02:37 |
| G: \ הוא לא נגיש, הגישה נדחתה. | jimmyc | כוננים & נשלפת | 3 | 24 יוני 2009 02:43 |
| Windows Server 2000 "עבודה לא נגיש" | Willm1987 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 13 יוני 2009 13:12 |
| התקן USB לא מזוהה | yvonnet | כוננים & נשלפת | 2 | 7 אוגוסט 2007 10:51 |
| שרשרת כלים | |
| |