![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš Western Digital 1TB SATA HDD, kuris buvo naudojamas gana ilgą laiką. Šiandien aš nuspręsti imtis jį iš saugyklos, bet vairuoti, atrodo, negali patekti į "Mano kompiuteris". Kai aš pirmą kartą prijungta ji Atgal į viršų Vista norėjau ieškoti to prieš Windows prasidėjo, ir jis pranešė apie visus šios neįskaitomas / nepataisoma klaida. Vista atrodo žr. skirsnį, bet kai aš jį dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris tampa tikrai labai lėtai, ir aš esu priverstas nutraukti explorer.exe ir vėl ją paleisti. BIOS HDD aptiks, kad aš ne visai tikras, kokia problema gali būti. Any thoughts? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai su defektais arba sugadintas. Jei negalite paleisti diską patikrinkite, ar Windows nėra daug galima padaryti.
| |||
| |||
| Gerai mano spėjimas būtų jums prijungti diską, o Windows buvo rodyti? jei tai yra tuo atveju, išjungti kompiuterį, tada vėl prijunkite paleidimo ir, tikiuosi, tai galima sutvarkyti problemą "Windows daro paprasta BIOS patikrinimus ten MBL / MBA bus pakrauti su prietaisu vairuoti OS instaled dabar kuris bus Rūšiuoti problema. Jei šis dosent darbą Norėčiau Išbandykite ant kito kompiuterio diskas / nešiojamas leiskite man ne kaip viskas vyks:) |
|
| |||
| |||
| : (Aš formatuoti disko? Mane gots daug vertingų duomenų apie "DERE |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ar šis darbas Donny? ir aš norėčiau reccomende formatuoti Windows diską su atskira programa, aš pamirštu pavadinimą tik Google formatas 32 kietuosius diskus. ir rasite padorus maža programa, kuri yra nemokama ir ji leidžia tik sujungti diskų formatu jiems kai kada formatą, kurį norite Operacinė sistema - NTFS Kietasis diskas saugykla Vids, muzika ect - FAT32 Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Labas. Here's the deal. Šis kietasis diskas yra pripažinta jos moidel BIOS / serijos numeris, tačiau kai bandau įdiegti Windows Vista į tai trunka reeeeally ilgą laiką nuvykti į faktinę įrenginio. kai jis pagaliau veikia, kai jį pristatė į ekraną, kuris man sako, aš nežinomas diską mano sistema, I'm prieigos prie diską ir formatuoti. Po I formatą ir bandykite diegti Windows apie tai Windows narių: "Windows negali rasti sistemos tūrį, kuris atitinka kriterijus. Taigi aš rasiu prie langų svetainėje parama ... šį saitą .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Aš laikytis šių nurodymų, bet kai aš tipo "valyti visus " nuo 7 etapas, jis veikia taip, tarsi komanda buvo įvykdytas, bet atrodo, niekada apdaila. 1. Įdėkite DVD į DVD diską. 2. Ant disko atrankos ekrane, paspauskite SHIFT + F10. Komandinės eilutės langas. 3. Įrašykite diskpart, tada paspauskite ENTER, norėdami atidaryti diskpart. 4. Tipas sąrašą diskas, tada paspauskite ENTER. Turimus standžiųjų diskų sąrašas. 5. Tipas sel disk numeris, tada paspauskite ENTER. numeris yra kietojo disko numerį, kurį norite ištrinti. Kietasis diskas dabar eiga. 6. Tipas det diską, tada paspauskite ENTER. Skyrių sąrašą kietajame diske yra rodomas. Naudokite šią informaciją siekiant patikrinti, ar teisingai diskas yra pasirinktas. 7. Įsitikinkite, kad diske nėra reikalingų duomenų, tipo valyti visus, ir tada paspauskite ENTER, kad švarus diskas. Visos pertvaros ir visus diske duomenys yra visam laikui pašalinami. 8. Įrašykite exit ir paspauskite ENTER, kad uždarytumėte diskpart. 9. Uždaryti langą komandų eilutę. 10. Paspauskite mygtuką Atnaujinti atnaujinti disko atrankos ekrane. Šis žingsnis sąrašus diską. 11. Paleiskite Windows Vista diegimo atlikti švarų Windows Vista diegimą. ------------ Aš nuėjau į "Western Digital svetainėje ir atsisiųsti bandymo Utility HDD. Bandymas naudingumo visiškai atpažįsta savo disko ir duoda modelis / serijos numeriai vairuoti ir pripažįsta, kad "Smart" yra įjungta žalia spalva. Tačiau kai aš Greitas testas apie šį diską gaunu klaidos pranešimą: "Greitas testas diske 1 neužpildė! Statusas kodas = 07 (nepavyko perskaityti bandymo elementas) Jei greičių dėžė = 97 (nežinomas testas) SMART Self Test neužpildė diske 1!" Kaip padaryti šį diską naudoti? Tuo metu aš nežinau, ką daryti. Any help tai yra sveikintina. Thx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano Viena HD neprieinami Po naujo įrenginio | sambro | Drives & Removable Media | 1 | 10 spalis 2009 16:19 |
| DVD diskas Sakydamas Jos neprieinami Staiga! | nickynibbles | Drives & Removable Media | 3 | 26 liepa 2009 02:37 |
| G: \ yra neprieinami, Access denied. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 24, 2009 02:43 |
| Windows Server 2000 "darbo grupės neprieinami" | Willm1987 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 13, 2009 13:12 |
| Įrenginys USB neatpažintas | yvonnet | Drives & Removable Media | 2 | 7 rugpjūtis 2007 10:51 |
| Temos įrankiai | |
| |