![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki. Esmu WESTERN DIGITAL 1TB SATA HDD, ka ir izmantota jau ilgu laiku. Šodien, i nolemt ņemt to no uzglabāšanai, bet vadīt šķiet nepieejama "Mans dators". Kad es pirmo pieslēgts atpakaļ līdz Vista gribēja skenēt to pirms logus sākās, un tās ziņo visām šīm nenolasāmiem / neizmantojams kļūdas. Vista šķiet redzēt nodalījumā, bet kad es labo klikšķi, ka mans dators kļūst patiešām patiešām lēns, un es esmu spiests pārtraukt explorer.exe un no jauna palaist to. Bios atpazīst HDD tāpēc es neesmu pilnīgi pārliecināts, kāda problēma var būt. Jebkurš domas? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaņas kļūdains vai bojāts. Ja jūs nevar palaist disku pārbaudi logi nav daudz varat darīt.
| |||
| |||
| ok mans minējums būtu jums savienots vadīt kamēr logu skrēja? ja tas ir gadījumā, izslēdziet datoru, pēc tam pievienojiet re boot un cerams, ka tas var kārtot problēmu logi veicot vienkāršu BIOS pārbaudes, tad MBL / MBR būs slodze ar ierīci vadīt os instaled tagad, kas būs sava veida problēmu. Ja šī dosent darbu es gribētu izmēģināt testēšana diska uz citu datoru / klēpjdatoru ļaujiet man nav, kā viss iet:) |
|
| |||
| |||
| : (Man ir formatēt disku? Man gots daudz vērtīgas informācijas par "dere |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Vai šo darbu Donny? arī es reccomende formating braukt logi ar atsevišķu programmu esmu aizmirsis nosaukumu tikai google Format 32 cietais disks. un jūs atradīsiet cienīgu neliela programma, kas ir bezmaksas un tas ļauj vienkārši savienot diskus formatēt, kurā kādreiz formātā vēlaties Operētājsistēma - NTFS Cietais disks uzglabāšana vids, mūzikas ect - FAT32 hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Sveiki. Šeit ir daudz. Šis cietais disks ir atzīts ar savu moidel Bios / sērijas numurs, bet kad mēģinu uzstādīt Windows Vista, uz to ir nepieciešams reeeeally ilgs laiks, lai iegūtu ar faktisko uzstādīšanu. kad beidzot tas pēc tam, kad ieviesa, lai ekrāns, kas saka, ka man ir zināms diska manu sistēmu, es esmu iespējai piekļūt vadīt un formātu tā. Pēc tam, kad es format to un mēģiniet instalēt windows uz to logus ir noteikts: "Windows nevar atrast sistēmas sējumu, kas atbilstu tās kritērijiem". Tātad, es atklāju dažas atbalsta Windows mājas lapā ... šo saiti .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Es sekoju šiem norādījumiem, bet, kad es type "tīru visiem " no 7 solis, tā darbojas kā komanda ir izpildīts, bet šķiet, ka tas nekad finish. 1. Ievietojiet DVD stājas DVD disku. 2. Uz diska atlases ekrānā, nospiediet SHIFT + F10. Komandu uzvednes logs. 3. Tips diskpart un pēc tam nospiediet ENTER, lai atvērtu diskpart rīks. 4. Veidu sarakstu disku, un pēc tam nospiediet ENTER. Sarakstu ar pieejamajiem cietajiem diskiem ir redzams. 5. Tips sel disk numurs un pēc tam nospiediet ENTER. numurs ir numurs cietā diska, kuru vēlaties tīrīt. Cietais disks tagad ir izvēlēts. 6. Tips det disku, un pēc tam nospiediet ENTER. Nodalījumu saraksts cietā diska tiek parādīts. Izmantojiet šo informāciju, lai pārliecinātos, ka pareizi disks ir izvēlēts. 7. Pārliecinieties, ka disks nav datu, ievadiet notīrīt visus, un pēc tam nospiediet ENTER, lai tīra diska. Visi nodalījumi un visi dati uz diska tiek neatgriezeniski izdzēsti. 8. Ievadiet exit un pēc tam nospiediet ENTER, lai aizvērtu diskpart rīks. 9. Aizvērt komandu uzvednes logu. 10. Noklikšķiniet uz Atsvaidzināt pogas, lai atjauninātu diska izvēles ekrānu. Šis solis sarakstus diska. 11. Palaidiet Windows Vista uzstādīšanas programmu, lai veiktu tīro instalēšanu uz Windows Vista. ------------ Es devos uz WD lapu un lejupielādēt testu noderība HDD. Testa lietderība pilnībā atzīst manu disku un dod modelis / sērijas numurus, vadīt un atzīst, ka "Smart" ir ieslēgta zaļā krāsā. Taču, kad man Ātrā testa uz šī diska man kļūda: "Quick tests 1 diska nav pabeigta! Statusa kods = 07 (neizdevās izlasīt testa elements) Ja kontrolpunkts = 97 (unknown testu) SMART self testa neaizpildīja par 1 disku! Kā es varu šī diska lietošanu? Šajā brīdī es neesmu pārliecināts ko darīt. Any help kas ir apsveicami. THX |
![]() |
|
| Bookmarks |