![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. I've západnej digitálne 1TB Sata HDD, ktorý bol použitý pre docela nejaký čas. Dnes sa aj rozhodnúť, že si ju z ukladanie na disk, ale zdá zneprístupní v "Tento počítač". Keď som prvýkrát zapojiť späť do Vista chcel testovať pred oknami začal, a je hlásená všetkých týchto nečitateľné / neodstrániteľné chyby. Vista sa zdá pozri oddiel, ale keď som pravým tlačidlom myši je môj počítač sa dostane opravdu pomalý, a som nútený ukončiť explorer.exe a znova spustiť. BIOS detekuje HDD tak si nie celkom istý, čo môže byť problém. Akékoľvek myšlienky? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuky chybné alebo poškodené. Ak nemôžete spustiť kontrolu disku v systéme Windows nie je moc čo môžeš urobiť.
| |||
| |||
| ok moje Asi by ste pripojení mechaniky, kým Windows bola spustená? V takom prípade vypnite počítač a potom znova pripojiť zavádzaciu a snad by to mohlo váš problém radiť do okien robí jednoduchú BIOS kontroly potom MBL / MBR nahraje OS s prístrojom riadiť instaled hned ktoré budú radiť problém. Ak tento dosent práci bych skúsiť testovanie mechaniky na inom počítači / notebooku nechť mi, ako sa veci idú:) |
|
| |||
| |||
| : (Som sa k formátovania disku? Gots mě hodně cenná data o 'trosko |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Sa táto práca Donny? stejně bych reccomende formátovania disku v systéme Windows so samostatným programom som zabudol meno práve google Formát 32 pevných diskov. a nájdete slušný malý program, ktorý je freeware a je vám len pripojiť disky formátu do formátu, ktorý niekedy budete chcieť Operačný systém - ntfs Pevný disk skladovanie vids, hudba ect - FAT32 Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Tu je riešenie. Tento pevný disk je vedený v systéme BIOS jeho moidel / poradové číslo, ale keď sa snažím nainštalovať Windows Vista na to, že trvá reeeeally dlho sa dostanete do skutočnej inštalácie. keď sa konečne, po ktoré boli prijaté na obrazovke mi hovorí, že som neznámy disk v mojom systéme, som schopný otvoriť disk a formátovať. I po formátu a pokúsiť sa o inštaláciu systému Windows je Windows uvádza: "Systém Windows nemôže nájsť systémový zväzok, ktorý spĺňa jeho kritériá." Tak som našiel podporu na internetových stránkach okien ... tento link .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Sledoval som tento návod, ale ak aj typ "clean all " z kroku 7, pôsobí to ako by príkaz bol vykonaný, ale zdá sa, že nikdy skončiť. 1. Vložte DVD do DVD mechaniky. 2. Na disku, výber obrazovky, stlačte SHIFT + F10. A otvorí sa okno príkazového riadka. 3. Typ diskpart a potom stlačte kláves Enter pre otvorenie Diskpart. 4. Typ list disk a stlačte kláves Enter. Zobrazí sa zoznam dostupných pevných diskov je zobrazená. 5. Typ sel disk číslo a stlačte kláves Enter. číslo je číslo pevného disku, ktorý chcete vyčistiť. Teraz je pevný disk vybraný. 6. Typ det disk a potom stlačte kláves Enter. Zobrazí sa zoznam oblastí na pevnom disku. Pomocou tejto informácie, aby overil, či je vybratý správny disk. 7. Uistite sa, že disk neobsahuje potrebné údaje, zadajte príkaz clean all a stlačením klávesu Enter na čistý disk. Všetky oblasti a všetky údaje na pevnom disku sa natrvalo odstránia. 8. Zadajte príkaz exit a potom stlačte kláves Enter zatvoriť Diskpart. 9. Zavrieť okno príkazového riadka. 10. Kliknite na tlačidlo Aktualizovať aktualizovať disk výberovej obrazovky. Tento krok zoznamy disku. 11. Spustite inštalačný program systému Windows Vista a vykonajte čistú inštaláciu systému Windows Vista. ------------ Išiel som na Western Digital stránke a stiahnuť testovaciu utilitu pre HDD. Skúška utility plne uvedomuje mojej jednotky a dáva model / sériové číslo disku, a uznáva, že "múdrych" je povolená v zelenom. Avšak, keď som urobiť Quick test na tomto disku i dostávám chybu: "Rýchly test na disku 1 neabsolvoval! Status code = 07 (nepodarilo prečítať test prvok) Nedodržanie checkpoint = 97 (neznámy test) SMART vlastný test neabsolvoval na disku 1!" Ako tomu môžem riadiť použiteľné? V tomto momente nie som si istý, čo majú robiť. Pomôcť by je povolený. Thx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My One HD nie je prístupný po Reinštalácia | sambre | Drives & Removable Media | 1 | 10.října 2009 16:19 |
| DVD mechanika a povedal: "Jeho neprístupným Zrazu! | nickynibbles | Drives & Removable Media | 3 | 26. júla 2009 02:37 |
| G: \ nie je prístupný, Prístup bol odmietnutý. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. júna 2009 02:43 |
| Windows 2000 Server "Workgroup neprístupným" | Willm1987 | Operačné systémy Windows | 0 | 13 júna 2009 13:12 |
| USB Device nebol rozpoznaný | yvonnet | Drives & Removable Media | 2 | 7. augusta 2007 10:51 |
| Thread Tools | |
| |