мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

1тб ХДД препознат, али није доступна

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 07:47
Мембер Гроуп

Default 1тб ХДД препознат, али није доступна

Здраво. И'ве уестерн дигитални 1ТБ Сата ХДД који је коришћен за врло мало времена. Данас сам одлучује да га из складишних погона, али се чини недоступни у "мој рачунар". Када сам први пут прикључен натраг горе Виста хтела скенирати прозоре пре него што га је започео, а све ове нечитак пријављен / неотклоњив грешке. Виста изгледа као да види партицију али кад сам десни клик за мој рачунар добија стварно јако споро, а ја сам присиљен да оконча Експлорер.ексе и поново га покрените. БИОС препозна ХДД на тај начин Им 'не сасвим сигуран шта мај бити проблем. Било која мисли? Хвала
Old 23. јуни 2009, 08:13
Администратор Гроуп

Звуци неисправан или оштећен. Ако не можете покренути проверу диска у Уиндоус не можете много учинити.

Ја бих чизма из ЦД-а и наново КСП партицију и свјежем облику.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 23. јуни 2009, 16:21
Донаторска Група

ок мој гуесс би вам бити спојени погона док је покренут систем Уиндоус? У том случају искључите рачунар, а затим поново спојите боот, и надајмо се овај проблем могао разврстати по прозорима радиш онда једноставно БИОС проверава МбЛ / МБР ће отпремите ОС са уређајем инсталед погон који ће сада поредак проблем. Ако ово дело досент бих пробати тестирати погон на друго рачунар / лаптоп не пустити мене како оно иде:)
Old 23. јуни 2009, 18:19
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Хыбр! Д View Post
Звуци неисправан или оштећен. Ако не можете покренути проверу диска у Уиндоус не можете много учинити.

Ја бих чизма из ЦД-а и наново КСП партицију и свјежем облику.
: (Морам форматирате диск? Готс мене пуно вредних података о 'дере
Old 23. јуни 2009, 18:20
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мрберты View Post
ок мој гуесс би вам бити спојени погона док је покренут систем Уиндоус? У том случају искључите рачунар, а затим поново спојите боот, и надајмо се овај проблем могао разврстати по прозорима радиш онда једноставно БИОС проверава МбЛ / МБР ће отпремите ОС са уређајем инсталед погон који ће сада поредак проблем. Ако ово дело досент бих пробати тестирати погон на друго рачунар / лаптоп не пустити мене како оно иде:)
Добар дан. Окренух се рачунар искључено. Поуеред искључити, а спојени ХДД, поуеред дана, укључен.
Old 24. јуни 2009, 00:40
Донаторска Група

Да ли је ово дело донны?
и ја бих реццоменде форматинг возити у Уиндоуси са засебном програму заборавим име само гоогле Форма 32 хард дискова. и наћи ћете пристојан мали програм који је фрееуаре, а омогућава вам да једноставно спојите погоне облику у којем их икада формат желите да

Оперативни систем - НТФС
Хард диск за складиштење видс, музике итд - ФАТ32

нада ово помаже.
Old 2. јули 2009, 07:05
Мембер Гроуп

Здраво.

Ево посла.

Овај хард диск је призната у БИОС по моидел / серијски број, али кад год ми покушају инсталације система Уиндоус Виста на то да заузима рееееаллы дуго времена да се на стварни инсталације. када га коначно се, након што су уведене на екрану ми каже да сам непознатог диска у мој систем, ја сам у могућности да приступи диску и формат је. Након што сам га и формата покушате да инсталирате систем Уиндоус на њега уиндоус стања:

"Уиндоус не може пронаћи систем волумен који задовољава његове критеријуме". Па сам пронашао неки уиндоус подршку на уеб страници ... овај линк ..

хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/927520

Пратила сам ове упутства, ипак нашто ја тип "цлеан алл " корак од 7, она делује као да је наредба је погубљени, али чини се да никад не заврше.

1. Убаците ДВД у ДВД јединицу.
2. На диску одабира екрана, притисните СХИФТ + Ф10. А Цомманд Промпт прозор отвори.
3. Врста дискпарт, а затим притисните тастер ЕНТЕР да бисте отворили дискпарт алат.
4. Откуцајте лист диск, а затим притисните тастер ЕНТЕР. Појавиће се листа доступних тврдих дискова.
5. Унесите СЕЛ диск број, а затим притисните ЕНТЕР. број је број врстог диска који желите да очистите. Тврди диск је сада изабрали.
6. Откуцајте дет диск, а затим притисните тастер ЕНТЕР. Појавиће се листа партиција на чврстом диску. Помоћу тих података проверите је ли изабрати одговарајући диск.
7. Проверите је ли диск не садржи потребне податке, откуцајте цлеан алл и притисните ЕНТЕР да бисте очистили диск. Све су партиције и сви подаци на диску трајно уклањају.
8. Откуцајте ексит, а затим притисните тастер ЕНТЕР да бисте затворили дискпарт алат.
9. Затвори прозор командне линије.
10. Кликните на дугме Освежи да бисте ажурирали диск одабира екрана. Овај корак листе диск.
11. Покрените инсталациони програм оперативног система Уиндоус Виста да бисте извршили чисту инсталацију система Уиндоус Виста.

------------

ЈА је отишао на западном дигитални страницу и скинути пробне Утилиты за ХДД. Пробна комуналних мој погон у потпуности препознаје и даје модел / серијски бројеви у погон и признаје да је "паметна" је омогућена у зелено. Међутим кад сам направити брзи тест на овом погону ја добити грешци:

"Брзи тест на диску 1 није довршен! Статус цоде = 07 (реад фаилед тест елемент) Неуспех пункту = 97 (непознат тест) СМАРТ селф тест није на диску 1!" Како могу направити да се овај погон корисна?

У овом тренутку нисам сигуран шта учинити. Било који помоћ би је добродошао.

Тхкс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Један мој ХД је нот аццессибле Након поновно инсталирање самбро Дривес & Измјењиви медији 1 10. Окт 2009 16:19
ДВД погон Рекавсси Његова Није доступно Одједном! ницкынибблес Дривес & Измјењиви медији 3 26. јула 2009 02:37
Г: \ није приступачан, Аццесс ис дениед. јиммыц Дривес & Измјењиви медији 3 24. јуна 2009 02:43
Уиндоус 2000 Сервер "Уоркгроуп није доступан" Уиллм1987 Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 13. јуна 2009 13:12
УСБ уређај није препознат ывоннет Дривес & Измјењиви медији 2 7 аугуст 2007 10:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц