![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. I've bir batı 1TB Sata bu oldukça zaman için kullanılmaya başlanmıştır HDD dijital. Bugün, depolama fakat sürücüye "benim bilgisayar erişilmez gibi dışarı çekmek için" karar verir. Ben ilk geri Vista eli bağlı pencereler başladı önce tarama istedim ve bu okunamaz / kurtarılamayan hatalar bildirdi. Vista ancak bölümü görmek gibi zaman benim bilgisayar gerçekten çok yavaş olur ben sağ tıklayın ve iptal etmek zorunda yaşıyorum explorer.exe ve yeniden çalıştırın. BIOS HDD ben çok sorun ne olabilir emin değilim algılar. Any thoughts? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sesler hatalı veya bozuk. Eğer Windows disk sağlamasını cannot kadar yapabilirim değil.
| |||
| |||
| benim tahmin tamam çalıştırmakta olan sürücü ise pencere bağlı olabilir? eğer bu pc, sonra yeniden önyükleme bağlanmak umarım bu pencere sonra MbL basit BIOS kontrolleri yaparak sorununuzu çeşit olabilir kapalı durumda geçiş olduğunu / MBR artık sorun sıralama olacaktır instaled aygıt sürücüsü olan OS yükleyecektir. Eğer başka bir bilgisayarda sürücü test bu dosent eser deneyin ediyorum / dizüstü hiçbir şeyin git beni:) |
|
| |||
| |||
| : (Ben format sürücü var mı? Yaz Dere 'hakkında değerli bilgiler çok gots |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Bu eserin Donny mi? iyi ben adını Google formatında 32 sabit diskler unutmak ayrı bir program ile Windows sürücü Biçimlendirme reccomende olacak. ve bu ücretsiz ise bir küçük program bulabilirsiniz ve sadece bu kadar formatı istediğiniz sürücüler onları bağlanmak sağlar İşletim sistemi - NTFS Sabit depolama vids, müzik EKT - FAT32 sürücüsü Bu umut yardımcı olur. |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Burada anlaştık. Bu sabit disk ve moidel tarafından BIOS'unda / seri numarası, Ama tanınan zaman bunu üzerine bu gerçek yükleme için bir reeeeally uzun zaman alır Windows Vista'yı yüklemeye çalışın. zaman sonunda da, sonra yaz benim sisteminde bilinmeyen bir diske söyleyen bir ekran tanıtılacak olan ben sürücü ve biçimi erişmek çalışabilirim. Ve bu devletler pencereler pencereleri yüklemeye çalışırken ben formatı sonra: "Windows, ölçütlerini karşılayan bir sistem birimi bulmak için" kuramıyor. Yani Windows web sitesinde bazı destek buldu ... Bu bağlantı .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Ben ancak bu talimatları takip ne zaman i tip "temiz tüm " adım 7, sanki komut icra edilmiştir eylemler ancak bitirmek asla görünüyor. 1. DVD sürücüsüne DVD takın. 2. Disk seçim ekranında, basın ÜSTKRKT + F10. Bir Komut İstemi penceresi açılır. 3. Diskpart yazın ve sonra Diskpart aracını açmak için ENTER tuşuna basın. 4. Türü listesinde diski ve ENTER tuşuna basın. Mevcut sabit disklerin listesi görüntülenir. 5. Türü sel disk numara yazın ve ENTER tuşuna basın. numarasını sabit disk sayısı size temiz istiyorum. Sabit disk şimdi seçilidir. 6. Türü Det disk ve ENTER tuşuna basın. Sabit diskte bulunan bölümlerin listesi görüntülenir. Bu bilgileri kullanarak doğru diskin seçildiğini doğrulayın. 7. Bu disk tüm ve sonra diski temizlemek için ENTER tuşuna basın temiz gerekli veri türü bulunmadığından emin olun. Tüm bölümler ve diskteki tüm veriler kalıcı olarak kaldırılır. 8. Exit yazın ve sonra Diskpart aracı kapatmak için ENTER tuşuna basın. 9. Komut İstemi penceresini kapatın. 10. Tıklayın Yenile düğmesini disk seçim ekranı güncellemek için. Bu adım, disk listeler. 11. Çalıştır'ı Windows Vista Kurulumu Windows Vista'nın temiz yüklemesini gerçekleştirmek için. ------------ Ben batı dijital siteye gittim ve HDD için test programını indirmiş. Test programını tam benim sürücüyü tanır ve model / sürücünün seri numaraları verir ve "akıllı" yeşil etkinleştirilmiştir kabul eder. Ancak ben bu sürücü i Sık sınama bir hatası alıyorum: Sürücü 1 "Hızlı Test tamamlayamadı! Durum kodu = 07 (test elemanı okuyun) Arıza kontrol başarısız yaptı = 97 sürücü 1 on didn't (unknown testi) SMART kendini sınama!" Nasıl bu sürücü kullanılabilir yapabilirim? Bu noktada emin ne yapacağınızı değilim. Herhangi bir yardıma açığız ediyorum. Thx |
![]() |
|
| Bookmarks |