![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я Western Digital 1TB SATA HDD, яка була використана протягом досить тривалого часу. Сьогодні я вирішив взяти його зі складу, але здається, недоступних дисків в папці "Мій комп'ютер". Коли я перший раз підключити його назад до Vista хотів просканувати його перед вікнами почалася, і вона повідомила, всі ці нечитані / невиправні помилок. Перспектива здається, див. розділ, але коли я клікнути правою кнопкою миші "Мій комп'ютер" стає дійсно дуже повільним, і я змушена припинити explorer.exe і повторного запуску. Bios визначає HDD тому я не цілком упевнений, що проблема може бути. Будь-які думки? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звук несправний або пошкоджено. Якщо ви не можете запустити перевірку диска у Windows не так багато ви можете зробити.
| |||
| |||
| ОК я думаю буде підключенні диска Windows поки біг? У цьому випадку вимкніть комп'ютер і знову підключити повторно завантаження і, сподіваюся, це могло б порядок проблему Windows робить просту перевірку BIOS потім MBL / MBR завантажиться ОС з диска пристрою instaled який тепер буде розбиратися проблеми. Якщо це доцент роботу я б протестувати диск на інший комп'ютер / ноутбук Хай мене немає якихось йде:) |
|
| |||
| |||
| : (Мені потрібно відформатувати диск? Гоц мені багато цінних даних про 'Дере |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Хіба ця робота Донна? а я б reccomende форматування диска в Windows з окремою програмою я забув назвати тільки Google формату 32 жорстких дисків. і ви знайдете гідного невелика програма, яка є безкоштовним і дозволяє просто підключити диски формату ними, в яких коли-небудь формат, який ви хотіли б Операційна система - NTFS Жорсткий диск зберігання Vids, музика ECT - FAT32 сподіваюся, що це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Ось угоду. Це жорсткий диск, визнаних у Bios його moidel / порядковий номер, але коли я намагаюся встановити Windows Vista на неї потрібно reeeeally багато часу, щоб дістатися до фактичної установки. коли він, нарешті, робить, Познайомившись з екрану, що говорить мені, у мене є диск невідомого в моїй системі, я можу отримати доступ до диска та відформатувати його. Після того як я його формат і спробувати встановити Windows на ньому Windows держави: "Windows не вдалося знайти системний те, що задовольняє вимогам". Таким я знайшла підтримку на вікнах сайт ... Посилання .. http://support.microsoft.com/kb/927520 Я пішов за цими інструкціями, але коли я типу "Чистота всіх " з кроком 7, вона діє, як якби команда була виконана, але здається, ніколи не закінчити. 1. Вставте DVD в дисковод DVD. 2. На екрані вибору дисків, натисніть SHIFT + F10. Вікно командного рядка відкриває. 3. Типи DiskPart, а потім натисніть клавішу ENTER, щоб відкрити DiskPart інструментом. 4. Типи список дисків, а потім натисніть клавішу ENTER. На екрані з'явиться список доступних жорстких дисків. 5. Типи SEL номер диска, а потім натисніть клавішу ENTER. номер номер жорсткого диска, який ви хочете очистити. Жорсткий диск буде обраний. 6. Det тип диска, а потім натисніть клавішу ENTER. На екрані з'явиться список розділів жорсткого диска. Використовуйте цю інформацію, щоб переконатися, що вибрано правильний диск. 7. Переконайтеся, що диск не містить необхідних даних, введіть всі чисті, а потім натисніть клавішу ENTER, щоб очистити диск. Всі розділи та всі дані на диску, знищуються. 8. Введіть команду Exit, а потім натисніть клавішу ENTER, щоб закрити DiskPart інструментом. 9. Закрийте вікно командного рядка. 10. Натисніть на кнопку "Обновити" для оновлення екрану вибору дисків. Цей крок списків диск. 11. Запустіть програму установки Windows Vista, щоб зробити нове встановлення системи Windows Vista. ------------ Я пішов у Western Digital сайт і завантажити утиліту для випробувань на жорсткий диск. Test Utility повністю визнає мій привід і дає модель / порядковий номер диска, і визнає, що "SMART" включено в зелений колір. Однак, коли я швидкого тесту на цьому диску, я отримую помилку: "Експрес-тест на диску 1 не завершена! Код статусу = 07 (Failed читати випробування елементів) Нездатність контрольно-пропускний пункт = 97 (невідомий тесту) SMART самотестування не завершив на диску 1"! Як я можу зробити цього диску використовуватися? На даному етапі я не впевнений, що потрібно робити. Будь-яка допомога буде тільки вітати. Thx |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій один жорсткий диск не доступний після переустановки | sambro | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 10 жовтня 2009 16:19 |
| DVD-привід заявивши, що її раптом не доступний! | nickynibbles | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 26 липня 2009 02:37 |
| G: \ недоступний, відмовлено в доступі. | jimmyc | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 24 червня 2009 02:43 |
| Windows 2000 Server "Робоча група не доступний" | Willm1987 | Операційні системи Windows | 0 | 13 червня 2009 13:12 |
| Пристрій USB не упізнано | yvonnet | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 7 серпня 2007 10:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |