![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| "4-ти Slave Твърд диск SMART командване Failed. Натиснете F1 за да продължите." Твърдият диск на моя стар компютър Gateway наскоро провали и трябваше да бъде заменен. Това е добре, но сега работи горното съобщение за грешка продължава да се появяват в началото и приучавам позволява пълно автоматично рестартиране. Някой знае ли защо това се случва, както аз съм находка е трудно да намерим никаква информация по този въпрос? Аз съм относително новак в тези теми. |
|
| |||
| |||
| Просто отидете в BIOS и изключете SMART за този диск (или всички дискове) |
|
| |||
| |||
| Що се появяват Аз погледнах в BIOS, но не може да намери, или достъп до SMART контрол. Всякакви предложения до мястото, където тези проверки могат да живеят? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Toshiba Satellite A50, възстановете Повреда, натиснете произволен клавиш, за да продължите | leosar | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 24-ти септември, 2009 19:39 |
| "А диск Прочети грешка Натиснете Ctrl + Alt + Del за рестартиране" - Windows не зареждане | pinkytwoscoops | Windows операционни системи | 8 | 5-и парламентарен Юни 2009 13:45 |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| Стартиране на Windows получавам "За да продължите натиснете F2 да настроите Прес F12" Грешка | massivee | Общи Хардуер Чат | 7 | 17 Feb 2009 01:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |