menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

4. Slave Hard Disk SMART Command nezdařilo. Stiskněte F1 pro pokračování.

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 02:20
Nový člen skupiny

Default 4. Slave Hard Disk SMART Command nezdařilo. Stiskněte F1 pro pokračování.

"4. Slave Hard Disk SMART Command nezdařilo. Stiskněte F1 pro pokračování."
Pevný disk na mém starém počítači Gateway nedávno selhal a musel být nahrazen. Nyní se pracuje dobře, ale výše uvedené chybové hlášení pořád objevuje na začátku a obvykle umožňují plný automatický restart. Ví někdo, proč tomu tak děje, pokud jsem najít to těžké najít jakékoli informace na toto téma? Jsem relativní novic v těchto tématech.
Old 13. června 2009, 12:23
Člen Skupina

Default 4. Slave Hard Disk SMART Command nezdařilo. Stiskněte F1 pro pokračování.

Jdi do BIOSu a vypnout SMART pro tento disk (nebo všechny disky)
Old 14. června 2009, 03:51
Nový člen skupiny

Jak již bylo napsáno jsem se podíval do BIOSu, ale můžete najít žádný odkaz, nebo přístup k SMART kontrol. Jakékoli návrhy, aby se tyto kontroly, kde by mohl bydlet?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.