![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| "4ο Slave Hard Disk SMART Command Failed. Πιέστε το πλήκτρο F1 για να συνεχίσει." Το σκληρό δίσκο για παλιό μου υπολογιστή Gateway πρόσφατα απέτυχε και έπρεπε να αντικατασταθεί. Είναι πλέον λειτουργεί καλά, αλλά το παραπάνω μήνυμα λάθους συνεχίζει να εμφανίζονται κατά την έναρξη λειτουργίας και συνηθίζει επιτρέψουν μια πλήρη αυτόματη επανεκκίνηση. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, όπως είμαι να δυσκολεύεται να βρει πληροφορίες για αυτό το θέμα; Είμαι αρχάριος σε σχέση αυτά τα θέματα. |
|
| |||
| |||
| Πήγαινε στο BIOS και να απενεργοποιήσετε το SMART για το δίσκο (ή όλες τις μονάδες δίσκου) |
|
| |||
| |||
| Όπως προτάθηκε, κατέχουν στο BIOS, αλλά δεν μπορεί να βρει αναφορά ή την πρόσβαση στο SMART ελέγχων. Τυχόν προτάσεις για το εάν οι έλεγχοι αυτοί ενδέχεται να είναι; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba Satellite A50, επαναλαμβάνεται αποτυχία, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να συνεχίσετε | leosar | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 24 Σεπτέμβρη 2009 19:39 |
| "A Disk Read Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del για να επανεκκινήσετε" - δεν την εκκίνηση των Windows | pinkytwoscoops | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 5 Ιουν 2009 13:45 |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Εκκίνηση των Windows I Get "για να συνεχίσετε να Setup Press F2 Press F12" Σφάλμα | massivee | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 17 Φεβ 2009 01:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |