![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| "4. Slave SMART Hard Disk Command Failed. Press F1 to continue." Hard disk na moj stari Gateway računalo u zadnje vrijeme i nije morao biti zamijenjen. Ona sada radi dobro, ali gore čuva se pojavljuje poruka o pogrešci pri start up i navika omogućuju potpuni automatsko pokretanje. Se bilo tko znati zašto je ovo događa jer sam nalaz je teško pronaći bilo kakve informacije o ovoj temi? Ja sam relativni početnik u ovim temama. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je ući u BIOS i isključivanje SMART za taj pogon (ili svi pogoni) |
|
| |||
| |||
| Kao što je sugerirao sam pogledao u BIOS, ali ne mogu naći referencu ili pristup do SMART kontrole. Bilo koji sugestija u kojoj borave ovih kontrola može? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Toshiba Satellite A50, nastavak neuspjeh, pritisnite bilo koju tipku za nastavak | leosar | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 24 rujan 2009 19:39 |
| "Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting | pinkytwoscoops | Windows Operating Systems | 8 | 5. lipnja 2009 13:45 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| Početna Windows dobivam "nastaviti Pritisnite F2 za podesiti Pritisnite F12" Error | massivee | General Hardware Chat | 7 | 17. veljača 2009 01:44 |
| Thread Tools | |
| |