kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

4. Slave Hard Disk SMART parancs sikertelen. Nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz.

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 02:20
Új tag Csoport

Default 4. Slave Hard Disk SMART parancs sikertelen. Nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz.

"4. Szlevi merevlemez SMART-parancs sikertelen. Nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz."
A merevlemezt a régi Gateway számítógép nemrég meghibásodott és ki kellett cserélni. Most már jól működik, de a fenti hibaüzenet jelenik meg elején tart, és lehetővé teszi a teljes szokás automatikus újraindítás. Tudja valaki, hogy miért ez történik, mint én vagyok, a megállapítás, hogy nehéz megtalálni minden információ a témával kapcsolatban? Én viszonylag kezdő ezekben a témakörökben.
Old Június 13 2009, 12:23
Csoport tagja

Default 4. Slave Hard Disk SMART parancs sikertelen. Nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz.

Csak menj be a BIOS-t és kapcsolja ki a SMART e vezetni (vagy az összes meghajtók)
Old Június 14 2009, 03:51
Új tag Csoport

Amint az már látszott a BIOS-ban található, de nem említi, vagy hozzáférés a SMART ellenőrzéseket. Bármilyen javaslatot, hogy amennyiben ezek az ellenőrzések is lakik?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Toshiba Satellite A50, újra elmulasztása, nyomjuk meg bármelyik gombot a folytatáshoz leosar Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 Szeptember 24, 2009 19:39
"A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting pinkytwoscoops A Windows operációs rendszerek 8 5. jún 2009 13:45
Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 14. május 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER joebeaven Drives & Removable Media 10 18. március 2009 17:39
Starting Windows kapok, hogy "Press F2 A telepítő Press F12" Hiba massivee Általános fémáru Chat 7 17. február 2009 01:44
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.