![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| "4. Szlevi merevlemez SMART-parancs sikertelen. Nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz." A merevlemezt a régi Gateway számítógép nemrég meghibásodott és ki kellett cserélni. Most már jól működik, de a fenti hibaüzenet jelenik meg elején tart, és lehetővé teszi a teljes szokás automatikus újraindítás. Tudja valaki, hogy miért ez történik, mint én vagyok, a megállapítás, hogy nehéz megtalálni minden információ a témával kapcsolatban? Én viszonylag kezdő ezekben a témakörökben. |
|
| |||
| |||
| Csak menj be a BIOS-t és kapcsolja ki a SMART e vezetni (vagy az összes meghajtók) |
|
| |||
| |||
| Amint az már látszott a BIOS-ban található, de nem említi, vagy hozzáférés a SMART ellenőrzéseket. Bármilyen javaslatot, hogy amennyiben ezek az ellenőrzések is lakik? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba Satellite A50, újra elmulasztása, nyomjuk meg bármelyik gombot a folytatáshoz | leosar | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | Szeptember 24, 2009 19:39 |
| "A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting | pinkytwoscoops | A Windows operációs rendszerek | 8 | 5. jún 2009 13:45 |
| Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. május 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. március 2009 17:39 |
| Starting Windows kapok, hogy "Press F2 A telepítő Press F12" Hiba | massivee | Általános fémáru Chat | 7 | 17. február 2009 01:44 |
| Téma eszközök | |
| |