![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| "Slave 4 דיסקים קשיחים חכמים פיקוד נכשלה. הקש F1 כדי להמשיך." הכונן הקשיח של Gateway על המחשב הישן שלי נכשל לאחרונה והייתי חייב להיות מוחלף. כיום פועלות כראוי אך מעל הודעת השגיאה ממשיכה להופיע ב start up and wont לאפשר אתחול מחדש אוטומטי מלא. מישהו יודע למה זה קורה לי למצוא את זה קשה למצוא שום מידע על הנושא? אני יחסית מתחיל ב נושאים אלה. |
|
| |||
| |||
| כל שעליך לעשות הוא לבדוק את ה-BIOS או לכבות את הכונן חכמים בשביל זה (או כל הכוננים) |
|
| |||
| |||
| כפי שהוצע לי נראה ב-BIOS, אך לא ניתן למצוא סימוכין או גישה אל Smart שולטת. כל הצעה בו שולטת האלה עשוי תושבים? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Toshiba Satellite A50, לחדש כישלון, הקש על מקש כלשהו כדי להמשיך | leosar | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 24 ספטמבר 2009 19:39 |
| "דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול | pinkytwoscoops | מערכות ההפעלה Windows | 8 | ה -5 בחודש יוני 2009 13:45 |
| Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון | ve0804 | כוננים & נשלפת | 6 | 14th מאי 2009 14:42 |
| כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter | joebeaven | כוננים & נשלפת | 10 | 18 מרץ 2009 17:39 |
| החל ב-Windows אני מקבל "כדי להמשיך הקש על F2 כדי ההתקנה הקש F12" שגיאה | massivee | כללי חומרה צ 'אט | 7 | -17 פברואר 2009 01:44 |
| שרשרת כלים | |
| |