![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| "4 Slave Cietais disks SMART Command Failed. Nospiediet F1, lai turpinātu." Cieto disku uz manu veco Gateway datoru nesen neizdevās un bija jāaizvieto. Tas ir tagad darbojas labi, taču iepriekš kļūdas paziņojumu, tur parādās sākuma un paradis ļauj pilnīgi automātiska reboot. Vai kāds zina, kāpēc tā notiek, kā es esmu grūti atrast jebkādu info par šo tēmu? Es esmu relatīvā iesācējs šajos jautājumos. |
|
| |||
| |||
| Vienkārši ieiet BIOS un izslēdziet SMART šī diska (vai visiem diskdziņiem) |
|
| |||
| |||
| Kā ierosināts es paskatījos in BIOS, bet nevar atrast nevienu atsauci vai piekļuvi SMART kontroli. Jebkurš par to, kur šo kontroli varētu dzīvot suggestions? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Toshiba Satellite A50, CV atteice, nospiediet jebkuru taustiņu, lai turpinātu | leosar | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 0 | 24 septembris 2009 19:39 |
| "Disk Read kļūda Nospiediet Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nevar booting | pinkytwoscoops | Windows Operating Systems | 8 | 5 jūnijs 2009 13:45 |
| Unmountable Boot sējums, Nr Hard Disk Atrasts, man ir Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14 maijs 2009 14:42 |
| Disk Boot atteice, Insert sistēmas diska, un nospiediet Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18 marts 2009 17:39 |
| Starting Windows I Get "turpināt Press F2 Setup Press F12" Kļūda | massivee | General Hardware Čats | 7 | 17 februāris 2009 01:44 |
| Thread Tools | |
| |