менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

4 Слов'янський жорсткого диска SMART Command Failed. Натисніть F1, щоб продовжити.

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 02:20
Нові члени групи

Default 4 Слов'янський жорсткого диска SMART Command Failed. Натисніть F1, щоб продовжити.

"4th Слов'янський жорсткого диска SMART Command Failed. Натисніть F1, щоб продовжити."
Жорсткий диск, на мій старий комп'ютер Gateway Нещодавно вдалося, і довелося замінити. Вона тепер працює добре, але вище повідомлення про помилку продовжує з'являтися при запуску і дозволять звичай повний автоматичний перезавантаження. Хто-небудь знає, чому це відбувається, як я знаходжу його важко знайти будь-яку інформацію з цього питання? Я відносний новачок в цих темах.
Old 13 червня 2009, 12:23
Член групи

Default 4 Слов'янський жорсткого диска SMART Command Failed. Натисніть F1, щоб продовжити.

Просто зайдіть в BIOS і вимкнути SMART для цього диску (або на всіх дисках)
Old 14 червня 2009, 03:51
Нові члени групи

Як запропонував я дивився в BIOS, але не можу знайти посилання чи доступу на смарт-контролю. Будь-які пропозиції про те, де ці елементи управління можуть проживати?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Toshiba Satellite A50, резюме Failure, натисніть будь-яку клавішу, щоб продовжити НССПС Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 24 вересня 2009 19:39
"Помилка читання диска відбулися натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб Перезавантаження" - не завантаженні Windows pinkytwoscoops Операційні системи Windows 8 5 червня 2009 13:45
Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk ve0804 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 14 травня 2009 14:42
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter joebeaven Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 18 березня 2009 17:39
Запуск Windows I Get "для продовження натисніть F2 для налаштування Натисніть F12" Помилка massivee Генеральний обладнання чат 7 17 лютого 2009 01:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.