![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| "4th Слов'янський жорсткого диска SMART Command Failed. Натисніть F1, щоб продовжити." Жорсткий диск, на мій старий комп'ютер Gateway Нещодавно вдалося, і довелося замінити. Вона тепер працює добре, але вище повідомлення про помилку продовжує з'являтися при запуску і дозволять звичай повний автоматичний перезавантаження. Хто-небудь знає, чому це відбувається, як я знаходжу його важко знайти будь-яку інформацію з цього питання? Я відносний новачок в цих темах. |
|
| |||
| |||
| Просто зайдіть в BIOS і вимкнути SMART для цього диску (або на всіх дисках) |
|
| |||
| |||
| Як запропонував я дивився в BIOS, але не можу знайти посилання чи доступу на смарт-контролю. Будь-які пропозиції про те, де ці елементи управління можуть проживати? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba Satellite A50, резюме Failure, натисніть будь-яку клавішу, щоб продовжити | НССПС | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 24 вересня 2009 19:39 |
| "Помилка читання диска відбулися натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб Перезавантаження" - не завантаженні Windows | pinkytwoscoops | Операційні системи Windows | 8 | 5 червня 2009 13:45 |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Запуск Windows I Get "для продовження натисніть F2 для налаштування Натисніть F12" Помилка | massivee | Генеральний обладнання чат | 7 | 17 лютого 2009 01:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |