![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Have a 5 u 1 čitač kartica, ali ne znam točno kako ga koristiti. Većina mojih micro SD kartice su i pro i prema čitatelju, ove kartice mogu se koristiti u njemu. Ali kad ubacite karticu čini se kao da je premala, i da će se izgubiti u njemu, nema odvojene odjeljaka za svaku karticu. bilo tko znati kako ga koristiti? hvala |
|
| |||
| |||
| Koje marke čitač kartica je to? |
|
| |||
| |||
| Errr, vi trebate staviti adapter cards in one Vi dobiti ni jedan s njega ili moram kupiti jednu, samo nekoliko funti. Oni trebaju biti u MMC / SD Form Factor, da ćemo stati u. |
|
| |||
| |||
| Acer jedna njegova .. Što da li vi pozvati adaptors? bio obličje za jedan na Amazon i igrati, ali vidjeti i jedan couldnt? |
|
| |||
| |||
| It's naziva microSD adapter. Izgleda za SD kartice. Slika? http://www.techpowerup.com/img/07-08...adaptorBIG.jpg |
|
| |||
| |||
| Koristim Epraizer 62-in-1 Card Reader To je pravi posao koji može čitati sve vrste kartica na tržištu , pročitajte i SIM kartica (3G previše) Kompatibilan sa svim OS Save me daleko od problema! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo će bez Priznati SD Card. Ništa nije u redu s Card Reader | tommyd | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 15 studeni 2009 14:57 |
| Card Reader Ne Rad | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 29 listopad 2009 16:48 |
| Čitač kartica ideju | twiggs396 | General Hardware Chat | 2 | 8. travanj 2008 02:23 |
| Čitač kartica | pete21 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. studeni 2007 07:46 |
| Fotoaparat Card Reader Molimo Pomoć | XP korisnik | Digital Imaging & Pisači | 6 | 1. kolovoz 2007 13:34 |
| Thread Tools | |
| |