![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Have 5 in 1 card reader, bet Dont tiksliai žinoti, kaip jį naudoti. Dauguma mano korteles micro SD ir pro, ir atsižvelgiant į skaitytoją, šios kortelės gali būti naudojami jį. Bet kai įdėsite kortelę atrodo taip, tarsi jis yra per mažas, ir bus prarasti ji nėra atskiras sritis, kiekvienai kortelei. nors žino, kaip ją naudoti? ačiū |
|
| |||
| |||
| Kokios markės kortelių skaitytuvas yra? |
|
| |||
| |||
| Aistė Indra, jums reikia adapterio, kad tos kortelės in Jūs gausite vieną arba su ja ar pirkti viena, tik keletą svarų. Jie turi būti MMC / SD form factor, kad bus fit in |
|
| |||
| |||
| jo Acer .. Ką vadiname adapteriai? ieškojau vieną dėl "Amazon" ir žaisti, bet couldnt see viena? |
|
| |||
| |||
| Ji vadinama "microSD adapteris. Atrodo SD kortelė. Nuotrauką? http://www.techpowerup.com/img/07-08...adaptorBIG.jpg |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Epraizer 62-in 1 Card Reader It's Real Deal, kad gali skaityti visas korteles natūra rinkos , taip pat skaityti SIM kortelę (3G irgi) Suderinama su visomis OS Prisiminti mane nuo problemų! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris nepripažins SD kortelę. Nieko blogo Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | Lapkritis 15, 2009 14:57 |
| Card Reader Not Working | robina80 | Drives & Removable Media | 2 | 29 spalis 2009 16:48 |
| Card reader idėja | twiggs396 | General Hardware Chat | 2 | 8 balandis 2008 02:23 |
| Card reader | pete21 | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 27, 2007 07:46 |
| Fotoaparatas Card Reader Please Help | XP vartotojas | Digital Imaging & Printers | 6 | 1 rugpjūtis 2007 13:34 |
| Temos įrankiai | |
| |