![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хаве а 5 у 1 читач картица, али не знам тачно како да га користите. Већина мојих мицро СД картице су и про и према читатељу, ове картице могу се користити у њему. Али кад убаците картицу чини се као да је премала, и да ће се изгубити у њему, нема одвојене одељака за сваку картицу. било ко кноткле како га користити? хвала |
|
| |||
| |||
| Које марке читач картица је то? |
|
| |||
| |||
| Еррр, ви треба ставити адаптер цардс ин оне Ви добити ни један са њега или морам купити једну, само неколико фунти. Они треба да буду у ММЦ / СД Форм Фацтор, да ћемо стати у. |
|
| |||
| |||
| Ацер једна његова .. Шта да ли ви позвати адапторс? био хандсоме за један на Амазон и играти, али да видите и један цоулднт? |
|
| |||
| |||
| Ит'с назива мицроСД адаптер. Изгледа за СД картице. Слика? хттп://ууу.тецхпоуеруп.цом/имг/07-08...адапторБИГ.јпг |
|
| |||
| |||
| Ја користим Епраизер 62-у-1 читач картица То је прави посао који може да чита све врсте картица на тржишту , такође прочитати такође СИМ картицу (3Г) Компатибилан са свим ОС Избави ме од невоље! |