![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мають 5 в 1 Card Reader, але Dont точно знаю, як його використовувати. Більшість моїх карт Micro SD і Pro, і відповідно з читачем, ці карти можуть бути використані в ньому. Але коли Ви зміните карту здається, ніби він занадто малий, і буде губитися в ньому немає окремого відсіку для кожної карти. будь-який знає, як нею користуватися? спасибо |
|
| |||
| |||
| Якої марки Card Reader це? |
|
| |||
| |||
| Errr, необхідно адаптер для втілення цих карток в якій Ви отримаєте жодного з ним або купити, усього кілька фунтів. Вони повинні бути в MMC / SD форм-фактор, який буде вмістити в нього |
|
| |||
| |||
| своєї .. Acer Що ви називаєте адаптерів? шукав один на Амазонке і грати, але Couldnt побачити одну? |
|
| |||
| |||
| Вона називається MicroSD адаптер. Схоже на карту SD. Фото? http://www.techpowerup.com/img/07-08...adaptorBIG.jpg |
|
| |||
| |||
| Я використовую Epraizer 62-в-1 Card Reader Це реальні справи, які можуть читати всі види карток на ринку , А також читати SIM-карти (3G теж) Працює з усіма ОС Врятуй мене від неприємностей! |