![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Така че аз бях наскоро изтриване на файлове, които днес вече не се използват от моя компютър, за да освободите място. Afterwords Проверих колко пространство Имах и тя каза: 346/456 GB свободно. Аз нови имаше нещо нередно, защото не разполагат с много неща, за които са изтеглили Windirstat проверки колко памет е в употреба на вашия компютър. След като свърши той каза, че само 50 GB, са в употреба .......... Какво е станало с останалите 60GB пространство? Аз съм вървят vistasp1 и аз се форматира компютъра ми веднъж, ако това прави разлика. Моля, помогнете ми, че би било много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Ами, само си мисли, че ще бъде или да имат огромна скрита папка някъде, или че може би вашата операционна система и системата за събиране на данни не се регистрират с Windirstat сканиране. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или, че тя е станала повредена, и изисква reformatting.