μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

60GB ελεύθερο χώρο στο δίσκο του λείπουν;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 21:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default 60GB ελεύθερο χώρο στο δίσκο του λείπουν;

Γεια σου.

Μέχρι πρόσφατα ήμουν διαγράφοντας αρχεία που δεν χρησιμοποιούν πλέον από τον υπολογιστή μου για να ελευθερώσετε χώρο. Afterwords έλεγξα τον τρόπο με τον οποίο είχα πολύ χώρο και είπε 346/456 GB δωρεάν. Ι νέα υπήρχε κάτι λάθος, διότι δεν έχω πολύ υλικό γι 'αυτό που έλαβαν το Windirstat ελέγχους πόση μνήμη είναι σε χρήση του υπολογιστή σας. Αφού τελείωσε είπε ότι μόνο το 50 GB είναι σε χρήση .......... Τι έγινε στα άλλα 60GB του διαστήματος; Είμαι vistasp1 λειτουργίας και έχω διαμορφωμένη υπολογιστή μου μια φορά ότι αν κάνει τη διαφορά. Παρακαλώ να με βοηθήσει θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.
Old 19η Ιουν. 2009, 08:09
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, η μόνη μου σκέψη είναι ότι σας έχουν ένα τεράστιο κρυφό φάκελο κάπου, ή ότι σας OS και ίσως το σύστημα ανάκτησης δεδομένων δεν μητρώο με τις Windirstat σάρωσης.
Old 19η Ιουν. 2009, 08:29
Ομάδα Δωρητών

Ή ότι έχει καταστραφεί, και απαιτεί την αλλαγή.

Αν έχετε 350 GB χώρο αριστερά περίεργο, γιατί ακριβώς πρέπει 60GB τώρα;

Ίσως ποτέ δεν ποτέ δεν το χρειάζονται, ή έχουν μετακινηθεί από τη στιγμή που κάνετε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Help Me Lost Ανάκτηση Hard Disk Drive Space! Ostehapz Γενική Συζήτηση Hardware 3 24 Σεπτέμβρη 2009 10:26
Λείπει Διαστήματος στις WD 640GB HDD Kitten007 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 25 Απρ 2009 06:40
Χρειάζεστε βοήθεια για απελευθέρωση χώρου στο σκληρό δίσκο cambostarr Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 24 18 Μαρ 2009 16:25
Ελεύθερο χώρο στο δίσκο πρόβλημα Mooseknuckle Γενικά Λογισμικό Chat 12 22η Σεπ 2008 20:58
Σημαντικές λείπουν θέμα ελεύθερου χώρου στο δίσκο ziplock122949 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 5η Σεπτεμβρίου 2007 13:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.