![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Μέχρι πρόσφατα ήμουν διαγράφοντας αρχεία που δεν χρησιμοποιούν πλέον από τον υπολογιστή μου για να ελευθερώσετε χώρο. Afterwords έλεγξα τον τρόπο με τον οποίο είχα πολύ χώρο και είπε 346/456 GB δωρεάν. Ι νέα υπήρχε κάτι λάθος, διότι δεν έχω πολύ υλικό γι 'αυτό που έλαβαν το Windirstat ελέγχους πόση μνήμη είναι σε χρήση του υπολογιστή σας. Αφού τελείωσε είπε ότι μόνο το 50 GB είναι σε χρήση .......... Τι έγινε στα άλλα 60GB του διαστήματος; Είμαι vistasp1 λειτουργίας και έχω διαμορφωμένη υπολογιστή μου μια φορά ότι αν κάνει τη διαφορά. Παρακαλώ να με βοηθήσει θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, η μόνη μου σκέψη είναι ότι σας έχουν ένα τεράστιο κρυφό φάκελο κάπου, ή ότι σας OS και ίσως το σύστημα ανάκτησης δεδομένων δεν μητρώο με τις Windirstat σάρωσης. |
|
| |||
| |||
| Ή ότι έχει καταστραφεί, και απαιτεί την αλλαγή. Αν έχετε 350 GB χώρο αριστερά περίεργο, γιατί ακριβώς πρέπει 60GB τώρα; Ίσως ποτέ δεν ποτέ δεν το χρειάζονται, ή έχουν μετακινηθεί από τη στιγμή που κάνετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Help Me Lost Ανάκτηση Hard Disk Drive Space! | Ostehapz | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 24 Σεπτέμβρη 2009 10:26 |
| Λείπει Διαστήματος στις WD 640GB HDD | Kitten007 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 25 Απρ 2009 06:40 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για απελευθέρωση χώρου στο σκληρό δίσκο | cambostarr | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 24 | 18 Μαρ 2009 16:25 |
| Ελεύθερο χώρο στο δίσκο πρόβλημα | Mooseknuckle | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 22η Σεπ 2008 20:58 |
| Σημαντικές λείπουν θέμα ελεύθερου χώρου στο δίσκο | ziplock122949 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |