![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Tako sam se nedavno brisanjem datoteka koje ja više ne koristite od moj računalo kako bi se oslobodili nekih prostora. Afterwords sam provjeriti koliko prostora imao sam ga i reče: 346/456 gb slobodan. I novi je bilo nešto krivo, jer ja nemam puno stvari, pa mi preuzeli Windirstat koji provjerava koliko memorije je u upotrebi na Vašem računalu. Nakon što je dovršio ga je rekao da je samo 50 GB u uporabi .......... Što se dogodilo s drugim 60GB prostora? Ja sam trčanje vistasp1 i ja formatiran moj računalo jednom ako koji čini razliku. Ugoditi pomoć mene da bi bilo mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Pa, moja jedina misao će biti da ili imate ogromnu mapu skrivenu negdje, ili da je vaš OS i moľda sustava oporavka podataka ne registrirate sa Windirstat scan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili, da je ona postala ošteti, te zahtijeva reformatting.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help Me Obnova Izgubljen Hard Disk Drive Space! | Ostehapz | General Hardware Chat | 3 | 24 rujan 2009 10:26 |
| Nedostaje prostor na WD 640GB HDD | Kitten007 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 25. travanj 2009 06:40 |
| Trebate pomoć u oslobađanju gore hard disk prostor | cambostarr | Drives & Izmjenjivi mediji | 24 | 18. ožujak 2009 16:25 |
| Problem slobodnog prostora na disku | Mooseknuckle | Općenito Software Chat | 12 | 22. Ruj 2008 20:58 |
| Veći hard disk space nedostaje tema | ziplock122949 | Windows Operating Systems | 4 | 5. Sep 2007 13:32 |
| Thread Tools | |
| |