kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

60GB merevlemez hely hiányzik?

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 21:35
Új tag Csoport

Szia.

Szóval nemrég fájlok törlése, amit már nem használja a számítógépet és az, hogy szabadítson fel némi helyet. Afterwords Megnéztem, hogy mennyi hely volt, és azt mondta 346/456 GB szabad. Én új volt valami baj, mert nem kell nagyon sok dolgot így letöltött Windirstat amely ellenőrzi, hogy mennyi memóriát használják a számítógépet. Miután befejezte azt mondta, hogy csak 50 GB-os használata .......... Mi történt a másik 60GB of space? Én futás vistasp1 és már formázta a számítógépet, ha egyszer teszi a különbséget. Kérem, segítsen nekem ez nagyon méltányol.
Old Június 19 2009, 08:09
Csoport tagja

Nos, én csak a gondolat lenne, hogy te vagy egy hatalmas rejtett mappát valahol, vagy hogy az operációs rendszer és talán helyreállítási adatok nem regisztrálta a Windirstat vizsgálatból.
Old Június 19 2009, 08:29
Donor Group

Vagy hogy már sérült, és hogy újra.

Ha van 350 GB furcsa hely, miért van szükség külön 60GB most?

Talán soha nem szükséges, vagy már mozgott, amikor te.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.