![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Szóval nemrég fájlok törlése, amit már nem használja a számítógépet és az, hogy szabadítson fel némi helyet. Afterwords Megnéztem, hogy mennyi hely volt, és azt mondta 346/456 GB szabad. Én új volt valami baj, mert nem kell nagyon sok dolgot így letöltött Windirstat amely ellenőrzi, hogy mennyi memóriát használják a számítógépet. Miután befejezte azt mondta, hogy csak 50 GB-os használata .......... Mi történt a másik 60GB of space? Én futás vistasp1 és már formázta a számítógépet, ha egyszer teszi a különbséget. Kérem, segítsen nekem ez nagyon méltányol. |
|
| |||
| |||
| Nos, én csak a gondolat lenne, hogy te vagy egy hatalmas rejtett mappát valahol, vagy hogy az operációs rendszer és talán helyreállítási adatok nem regisztrálta a Windirstat vizsgálatból. |
|
| |||
| |||
| Vagy hogy már sérült, és hogy újra. Ha van 350 GB furcsa hely, miért van szükség külön 60GB most? Talán soha nem szükséges, vagy már mozgott, amikor te. |