![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Ir aš neseniai buvo pašalinti failus kuriuos aš nebegali naudoti iš mano kompiuterio, kad atlaisvinti vietos. Afterwords aš patikrinti, kiek vietos aš ir jis pasakė 346/456 GB laisvos. Aš nauja Kažkas negerai, nes aš neturiu labai daug dalykų, kad aš atsisiuntė Windirstat kuri patikrina, kiek atminties naudojama kompiuteryje. Po to, kai buvo baigtas, jis sakė, kad tik 50 gb yra naudojamos .......... Kas atsitiko su kitomis 60GB vietos? Aš einu vistasp1 ir aš formatuoti savo kompiuterį, jei tai daro skirtumą. Prašome padėti man būtų labai dėkingi. |
|
| |||
| |||
| Na, mano tik mintys turėtų būti, kad jūs arba turėti didžiulį paslėptą aplanką kažkur, arba kad jūsų OS, o gal sistemos atkūrimo duomenų nepateikė užsiregistruoti Windirstat nuskaitymas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba kad ji buvo sugadinta, ir reikalauja pertvarką.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Me atgauti prarastą standžiajame diske! | Ostehapz | General Hardware Chat | 3 | 24 rugsėjis 2009 10:26 |
| Trūksta erdvė WD 640GB HDD | Kitten007 | Drives & Removable Media | 4 | Balandis 25, 2009 06:40 |
| Need help atlaisvinti vietos standžiajame diske | cambostarr | Drives & Removable Media | 24 | Kovas 18, 2009 16:25 |
| Laisvos vietos diske problema | Mooseknuckle | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 22 rugsėjis 2008 20:58 |
| Pagrindinės trūksta vietos standžiajame diske klausimas | ziplock122949 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 5 rugsėjis 2007 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |