mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

60gb of Hard Disk Space Missing?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 18, 2009, 21:35
New Member Group

Čau.

Tāpēc es nesen izdzēšot failus, kurus es vairs izmantot no sava datora lai atbrīvotu dažas vietas. Afterwords piereģistrējos, cik daudz vietas man bija un to teica 346/456 gb free. Es jaunu tur bija kaut ko nepareizi, jo man nav ļoti daudz sīkumi, lai es lejupielādēt WinDirStat kas pārbauda, cik daudz atmiņas vietas tiek lietots datorā. Pēc tam, kad tika pabeigta tā teica, ka tikai 50 gb tiek izmantoti .......... Kas noticis ar citiem 60gb kosmosa? Es esmu darbojas vistasp1 un man ir formatēts datoru vienu reizi, ja kas padara starpību. Lūdzu palīdziet man tas būtu ļoti appreciated.
Old Jūnijs 19, 2009, 08:09
Loceklis

Nu, manas tikai domas varētu būt, ka jums ir vai nu dārgi slēptā mapē kaut kur, vai jūsu OS un varbūt sistēmas atkopšanas datu nav jāreģistrējas WinDirStat skenēšanu.
Old Jūnijs 19, 2009, 08:29
Donors Group

Vai ka tā ir kļuvusi bojāts, un pieprasa formatēšanas.

Ja jums ir 350 nepāra GB brīvas vietas, kāpēc jūs īpaši nepieciešama 60GB tieši tagad?

Jūs, iespējams, nekad vairs nebūs tā, vai jau ir pārcēlušies uz ko laika jums.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.