![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć.
Więc został niedawno usuwania plików, które nie korzystają już z mojego komputera, aby zwolnić trochę miejsca. Afterwords Sprawdziłem, ile miejsca miałem i powiedział 346/456 GB wolnego. I nowy było coś złego, ponieważ nie mam bardzo dużo rzeczy, więc pobrać Windirstat, który sprawdza, ile pamięci jest używana na komputerze. Po jej zakończeniu powiedział, że to tylko 50 gb są używane .......... Co się stało z innymi 60gb miejsca? Mam uruchomiony vistasp1 i mam sformatowany mój komputer raz, jeżeli czyni różnicę. Proszę mi pomóc byłoby greatly appreciated. |
|
|
|||
|
|||
|
Cóż, mój tylko myśli, że będzie można albo mieć ogromny ukryty folder gdzieś, lub system operacyjny i system odzyskiwania danych może nie zarejestrować się w Windirstat skanowania.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Albo że został uszkodzony i wymaga sformatowania.