menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

60GB miesta na disku chýba?

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 21:35
Nový člen skupiny

Default 60GB miesta na disku chýba?

Nazdar.

Takže som bol nedávno mazanie súborov, ktoré som už používať z môjho počítača, aby sa uvoľní nejaké miesto. Afterwords overil som si, koľko miesta a musel som jej povedal: 346/456 GB zdarma. Aj tam bolo niečo nové zle, pretože nemám moc vecí, tak som stiahnuté Windirstat ktorá kontroluje, koľko pamäte sa používa vo vašom počítači. Potom, čo bola dokončená, že povedal, že iba 50 gb sa používajú .......... Čo sa stalo s tými 60 Gigabajty priestoru? Som bežiaci vistasp1 a mám naformátovaná môj počítač raz v prípade, že je rozdiel. Prosím, pomôžte mi, že by bolo veľmi oceňuje.
Old 19. júna 2009, 08:09
Člen Skupina

No, moje myšlienky, len by sa stať, že vám buď majú obrovské skryté zložky niekam, alebo že váš operačný systém a možná systém využitia údajov neboli registrovať sa Windirstat scan.
Old 19. júna 2009, 08:29
Darcu Skupina

Alebo že má dôjsť k poškodeniu a vyžaduje preformátovania.

Ak máte 350 GB priestoru vľavo nepárne, prečo konkrétne potrebujete 60GB práve teraz?

Možno nikdy nikdy potrebovať, alebo sa presunuli na ktorú budete robiť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Help Me nadobudnúť Lost Voľné miesto na disku! Ostehapz Všeobecné Hardware Chat 3 24.Septembra 2009 10:26
Chýba priestor WD 640GB HDD Kitten007 Drives & Removable Media 4 25. apríla 2009 06:40
Potrebujete pomoc uvoľnenie miesta na disku cambostarr Drives & Removable Media 24 18. marca 2009 16:25
Voľného miesta na pevnom disku problém Mooseknuckle Všeobecné Software Chat 12 22. September 2008 20:58
Vážne chýba na pevnom disku tému ziplock122949 Operačné systémy Windows 4 5. septembra 2007 13:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.