![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Takže som bol nedávno mazanie súborov, ktoré som už používať z môjho počítača, aby sa uvoľní nejaké miesto. Afterwords overil som si, koľko miesta a musel som jej povedal: 346/456 GB zdarma. Aj tam bolo niečo nové zle, pretože nemám moc vecí, tak som stiahnuté Windirstat ktorá kontroluje, koľko pamäte sa používa vo vašom počítači. Potom, čo bola dokončená, že povedal, že iba 50 gb sa používajú .......... Čo sa stalo s tými 60 Gigabajty priestoru? Som bežiaci vistasp1 a mám naformátovaná môj počítač raz v prípade, že je rozdiel. Prosím, pomôžte mi, že by bolo veľmi oceňuje. |
|
| |||
| |||
| No, moje myšlienky, len by sa stať, že vám buď majú obrovské skryté zložky niekam, alebo že váš operačný systém a možná systém využitia údajov neboli registrovať sa Windirstat scan. |
|
| |||
| |||
| Alebo že má dôjsť k poškodeniu a vyžaduje preformátovania. Ak máte 350 GB priestoru vľavo nepárne, prečo konkrétne potrebujete 60GB práve teraz? Možno nikdy nikdy potrebovať, alebo sa presunuli na ktorú budete robiť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Help Me nadobudnúť Lost Voľné miesto na disku! | Ostehapz | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 24.Septembra 2009 10:26 |
| Chýba priestor WD 640GB HDD | Kitten007 | Drives & Removable Media | 4 | 25. apríla 2009 06:40 |
| Potrebujete pomoc uvoľnenie miesta na disku | cambostarr | Drives & Removable Media | 24 | 18. marca 2009 16:25 |
| Voľného miesta na pevnom disku problém | Mooseknuckle | Všeobecné Software Chat | 12 | 22. September 2008 20:58 |
| Vážne chýba na pevnom disku tému | ziplock122949 | Operačné systémy Windows | 4 | 5. septembra 2007 13:32 |
| Thread Tools | |
| |