![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Тако сам се недавно брисањем датотека које ја више не користите од мој рачунар како би се ослободили неких простора. Афтеруордс сам проверити колико простора имао сам га и рече: 346/456 гб слободан. И нови је било нешто криво, јер ја немам пуно ствари, па ми преузели Уиндирстат који проверава колико меморије је у употреби на Вашем рачунару. Након што је довршио га је рекао да је само 50 ГБ у употреби .......... Шта се догодило са другим 60ГБ простора? Ја сам трчање вистасп1 и ја форматиране мој рачунар једном ако који чини разлику. Угодити помоћ мене да би било много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Па, моја једина мисао ће бити да или имате огромну фасциклу скривену негде, или да је ваш ОС и мол̌да система опоравка података не региструјете са Уиндирстат Сцан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или, да је она постала оштети, те захтева реформаттинг.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хелп ме Заборавили Спасавање хард диск простора! | Остехапз | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 24. Јул 2009 10:26 |
| Недостаје простор на УД 640ГБ ХДД | Киттен007 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 25 април 2009 06:40 |
| Требате помоћ у ослобађању горе хард диск простор | цамбостарр | Дривес & Измјењиви медији | 24 | 18 март 2009 16:25 |
| Проблем слободног простора на диску | Моосекнуцкле | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 22. сеп 2008 20:58 |
| Већи хард диск спаце недостаје тема | зиплоцк122949 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 5. Сеп 2007 13:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |