az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 21:35
Yeni Üye Grubu

Merhaba.

Son için biraz yer açmak için artık benim bilgisayardan kullanarak dosyaları silerek Ben oldu. Afterwords Ben ne kadar yer I had kontrol ve 346/456 GB boş söyledi. Ben Windirstat olan ne kadar hafıza kontrolleri indirilen çünkü Kullanılan Bilgisayarınızda çok fazla şey yok Yeni bir şey yanlıştı. Sonra sona erdi sadece 50 GB Kullanılan .......... söyledi Ne diğer 60GB alan oldu? Ben vistasp1 kullanıyorum ve bir kez bu işe yarayıp yaramadığına benim bilgisayar biçimlendirildiğinde var. Lütfen büyük mutluluk duyacağız bana yardım et.
Old 19 Haziran 2009, 08:09
Üye Grubu

Evet, benim tek düşünce bu ya bir, ya da büyük bir gizli klasör var OS ve belki de sistem kurtarma veri Windirstat tarama kaydı didn't olacaktır.
Old 19 Haziran 2009, 08:29
Bağış Grubu

Veya bu, bozuk oldu ve yeniden biçimlendirme gerektirir.

Eğer 350 küsur GB alan, neden özellikle şimdi 60GB sağa sola ihtiyacı var mı?

Siz veya o şeyi asla söyledi var süre ile taşındı.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından