менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

60gb на жорсткому диску простір зниклим без вести?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 21:35
Нові члени групи

Default 60gb на жорсткому диску простір зниклим без вести?

Привіт.

Так що я нещодавно була видалення файлів, які я більше не використовувати зі свого комп'ютера, щоб звільнити трохи місця. Afterwords я перевірив, скільки простору я й сказав 346/456 ГБ вільного. Я нове було щось неправильно, тому що я не дуже багато речей я завантажив WinDirStat який перевіряє, скільки пам'яті використовується на комп'ютері. Після того, як вона була закінчена сказав, що тільки 50 Гб використовуються .......... Що сталося з іншими 60gb простору? Я йду vistasp1 і я відформатований мій комп'ютер лише один раз, якщо це має значення. Будь ласка, допоможіть мені було б дуже оцінили.
Old 19 червня 2009, 08:09
Член групи

Ну, мої думки тільки буде те, що у вас величезні приховані папки кудись, чи що ОС і, можливо, дані відновлення системи не реєструються з WinDirStat сканування.
Old 19 червня 2009, 08:29
Донор групи

Або що вона пошкоджена, і вимагає переформатування.

Якщо у вас є 350 Гб простору непарні вліво, чому ви конкретно необхідно 60GB прямо зараз?

Ви ніколи не може бути, ніколи її потребує, або переїхали на час ви робите.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Help Me Відновлення втрачених жорсткий диск Space! Ostehapz Генеральний обладнання чат 3 24 вересня 2009 10:26
Зниклі без вести дискового простору на HDD WD 640GB Kitten007 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 25 квітня 2009 06:40
Потрібна допомога звільняючи місце на жорсткому диску cambostarr Знімні накопичувачі І ЗМІ 24 18 березня 2009 16:25
Вільне місце на диску проблема Mooseknuckle General Software чат 12 22 вересня 2008 20:58
Основних відсутніх жорсткому диску випуск ziplock122949 Операційні системи Windows 4 5 вересня 2007 13:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.