![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Так що я нещодавно була видалення файлів, які я більше не використовувати зі свого комп'ютера, щоб звільнити трохи місця. Afterwords я перевірив, скільки простору я й сказав 346/456 ГБ вільного. Я нове було щось неправильно, тому що я не дуже багато речей я завантажив WinDirStat який перевіряє, скільки пам'яті використовується на комп'ютері. Після того, як вона була закінчена сказав, що тільки 50 Гб використовуються .......... Що сталося з іншими 60gb простору? Я йду vistasp1 і я відформатований мій комп'ютер лише один раз, якщо це має значення. Будь ласка, допоможіть мені було б дуже оцінили. |
|
| |||
| |||
| Ну, мої думки тільки буде те, що у вас величезні приховані папки кудись, чи що ОС і, можливо, дані відновлення системи не реєструються з WinDirStat сканування. |
|
| |||
| |||
| Або що вона пошкоджена, і вимагає переформатування. Якщо у вас є 350 Гб простору непарні вліво, чому ви конкретно необхідно 60GB прямо зараз? Ви ніколи не може бути, ніколи її потребує, або переїхали на час ви робите. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Help Me Відновлення втрачених жорсткий диск Space! | Ostehapz | Генеральний обладнання чат | 3 | 24 вересня 2009 10:26 |
| Зниклі без вести дискового простору на HDD WD 640GB | Kitten007 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 25 квітня 2009 06:40 |
| Потрібна допомога звільняючи місце на жорсткому диску | cambostarr | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 24 | 18 березня 2009 16:25 |
| Вільне місце на диску проблема | Mooseknuckle | General Software чат | 12 | 22 вересня 2008 20:58 |
| Основних відсутніх жорсткому диску випуск | ziplock122949 | Операційні системи Windows | 4 | 5 вересня 2007 13:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |