![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Бих искал да попитам как човек ще отиде за достъп до NTFS и вече форматиран твърд диск чрез персонален компютър с Windows. Имам пресен настанявам на XP Pro на твърд диск 320GB Western Digital, че бих искал да използвате за достъп и да получите файлове (най-вече музика, видео и работата училище и неща) от Segate 160GB HDD с инсталиран XP Home, но не функционира поради за издаване на видео драйвера. Аз вече имам на джъмперите, определени за кабелна Изберете, с WD като капитана и Segate като роб. Отново, Windows не функционира на Segate 160GB дължи на видео въпрос водача, и аз бих искал за достъп до файлове от него inorder да ги копирате в моя нов твърд диск 320GB Western Digital с XP Pro. Благодарим ви, че отделихте време да прочетете това, и всяка консултация е много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте сейф Insane
Добре дошли на TCF Първо трябва да поиска от XP е инсталирана на Seagate за този ток PC или друг компютър? Аз съм се познае това е било в друг и причината, поради която не може да го достъпът е защото то е XP на него като вече имате XP на WD. Това не е нормално сценарий двойствен обувка. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Той е на този ток компютър, който сега е на WD. Съм правил някои изследвания и са разбрали за програми като Парагон. Бихте това ми позволи да осъществите достъп до файлове в инсталация на XP на Seagate (като файлове, намиращи се в профилите на потребителите и т.н.) или има някакъв друг метод, бихте предложили? Благодарим Ви за помощ, аз го оценявам много. |
|
| |||
| |||
| Ами можете да опитате, че предполагам, че ще спести много упорита работа. |
|
| |||
| |||
| Това може би е възможно чрез Ghost или Acronis Използвах да имат litttle програма Dos, че би направил това, не знам дали това ще работи с NTFS че аз ще го изкопаят виждам ако то работилница |
|
| |||
| |||
| Ами от кой да е случай на файловете, които искате да осъществите достъп, са в моите документи или в криптирана папки? Защото, ако случаят е такъв, тогава вие ще трябва да се прехвърлите на администраторски права от една ОС към друга. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Забравена звук върху Моят компютър, аз Форматиран на твърдия диск и сега Звучи не работи. | Месест | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 24-ти Ноември, 2009 13:12 |
| Форматираният PC, ре-инсталиран XP, но сега не можете да инсталирате драйвери. | aymanmhmd | Мултимедия & Codecs | 1 | 28 май 2009 г. 14:42 |
| Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Аз форматира компютъра ми и загубих моята Ethernet шофьор!? | MG Уокър | Мултимедия & Codecs | 2 | 21 ноември 2008 04:10 |
| Диск В Драйв "е" се Форматираният Не искате ли да Формат сега? | антена | Дискове & сменяемите носители | 3 | 25 Дек 2007 08:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |