![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Chtěl bych se zeptat, jak by člověk jít o přístup a již naformátovaný NTFS disku pomocí PC s operačním systémem Windows. Mám novou instalaci XP Pro na Western Digital 320gb pevný disk, který bych chtěl použít k přístupu a získat soubory (většinou hudbu, videa a školních prací a podobně) od 160gigabajt Segate HDD s XP Home nainstalován, ale nefunguje kvůli na video řidič problém. Já už mají jumpery nastaven na Cable Zvolte s WD jako mistr a Segate jako Slave. Opět Windows nefunguje na Segate 160gigabajt vzhledem k ovladač problém, a rád bych, aby přístup k souborům z něj inorder to zkopírovat do mého nového 320gb Western Digital Pevný disk s XP Pro. Děkujeme Vám za čas, a přečtěte si to, a nějakou radu, je velmi ceněn. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj nouzovém Insane
Vítejte na TCF Nejprve musím zeptat XP byla nainstalována na Seagate na této současné PC nebo jiného PC? I'm hádat se o druhého, a proto není možné přístup je protože má XP na to, jak jste již XP na WD. To není normální duální boot scénář. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Bylo to na tomto současných PC, které má nyní WD. Byl jsem dělat nějaké výzkum a zjistili, o programech, jako jsou Paragon. By to umožnilo mi to přístup k souborům v instalaci XP na Seagate (například soubory umístěné na profily uživatelů atd.), nebo existuje nějaký jiný postup byste navrhovali? Děkujeme vám za pomoc, oceňuji, že je velmi mnoho. |
|
| |||
| |||
| Tak můžeš zkusit, že já předpokládám, že by ušetřit hodně tvrdé práce. |
|
| |||
| |||
| Je snad možné prostřednictvím Ghost nebo Acronis Použil jsem mít litttle Dos program, který by to nevím, jestli to bude fungovat s NTFS když budu kopat to zjistit, jestli to funguje |
|
| |||
| |||
| No jakoukoli šanci na soubory, které chcete otevřít, jsou v mých dokladů nebo v šifrované složky? vyvolat, pokud je to v případě, budete muset přestoupit správního práva z jednoho OS na druhý. |