μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Η πρόσβαση που έχουν ήδη διαμορφωμένη HDD

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουλίου, 2007, 18:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η πρόσβαση που έχουν ήδη διαμορφωμένη HDD

Γειά,

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς κάποιος θα πάει για την πρόσβαση και NTFS ήδη διαμορφωμένο σκληρό δίσκο μέσω ενός υπολογιστή που τρέχει Windows. Έχω μια νέα εγκατάσταση των XP Pro σε ένα σκληρό δίσκο 320GB Western Digital που θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση και να πάρετε τα αρχεία (κυρίως μουσικής, βίντεο και σχολική εργασία και τέτοια) από 160GB HDD Segate με XP Home εγκατεστημένα, αλλά δεν λειτουργεί λόγω σε ένα βίντεο το θέμα του οδηγού. Έχω ήδη το πουλόβερ που να Cable Select, με τον WD ως πλοίαρχος και το Segate ως Slave.

Και πάλι, τα Windows δεν είναι σε λειτουργία από την Segate 160GB οφείλεται σε ένα βίντεο το θέμα του οδηγού, και θα ήθελα την πρόσβαση σε αρχεία από αυτό inorder να τα αντιγράψετε σε νέες 320GB μου Western Digital σκληρό δίσκο με XP Pro.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε αυτό, καθώς και οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευγνώμονες.
Old 12 Ιουλίου 2007, 00:04
Banned Ομάδα

Hi Safe Insane

Καλώς ήλθατε στο TCF

Πρώτα θα ήθελα να ρωτήσω ήταν XP που είναι εγκατεστημένα για την Seagate σε αυτό το ρεύμα pc ή σε άλλο υπολογιστή;
Υποθέτω ότι ήταν σε ένα άλλο θέμα και το λόγο που δεν μπορείτε να έχουν πρόσβαση είναι επειδή που έχει XP σε αυτό, όπως έχετε ήδη XP σχετικά με την WD.
Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο σενάριο διπλής εκκίνησης.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 12 Ιουλίου 2007, 00:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Σε αυτή τη σημερινή υπολογιστή που έχει πλέον η WD. Έχω κάνει κάποια έρευνα και έχουν ανακαλύψει σχετικά με προγράμματα όπως το Paragon. Μήπως αυτό επιτρέψτε μου να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία της εγκατάστασης των XP για την Seagate (όπως αρχεία που βρίσκονται στο προφίλ των χρηστών κ.λπ.), ή υπάρχει κάποια άλλη μέθοδο που θα πρότεινα;

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια, το εκτιμώ πάρα πολύ.
Old 12 Ιουλίου 2007, 00:32
Banned Ομάδα

Καλά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ότι υποθέτω, ότι θα σώσει πολλή και σκληρή δουλειά.
Old 12 Ιουλίου 2007, 22:21
Μέλος Ομάδα

Είναι ίσως δυνατόν με Ghost ή Acronis χρησιμοποίησα για να έχουν μια litttle πρόγραμμα Dos ότι θα το κάνει, δεν ξέρω αν αυτό θα συνεργαστεί με ένα διαμέρισμα NTFS αν και εγώ θα το ανακαλύπτω δείτε αν αυτό δουλεύει
Old 1 Αυγούστου, 2007, 13:19
Μέλος Ομάδα

Καλά με κάθε ευκαιρία τα αρχεία που θέλετε να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα μου ή σε κρυπτογραφημένη φακέλους; αιτία και αν συμβαίνει αυτό τότε θα έχετε τη μεταβίβαση της διοικητικής δικαιωμάτων από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ξεχάσατε ήχου στον υπολογιστή μου, μπορώ μορφοποίηση του σκληρού δίσκου και Ήχοι Τώρα δεν δουλεύει. Γεμάτος Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 24 Νοεμβρίου 2009 13:12
Μορφοποιημένο PC, επανεστεροποιημένα εγκατασταθεί XP, αλλά τώρα δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. aymanmhmd Multimedia & Codecs 1 28 Μαΐου 2009 14:42
Προβλήματα που εμποδίζει την πρόσβαση σε συγκεκριμένο υλικό για Ie8 χωρίς επιζήμιες Όλα Πρόσβαση simon1990 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 10 Απρ 2009 01:14
I μορφοποιηθούν υπολογιστή μου και μου έχασε Ethernet οδηγό!; MG Walker Multimedia & Codecs 2 21 Νοε 2008 04:10
Σε Disk Drive F δεν έχει φορμαριστεί Θέλετε να Format τώρα; πιάτο Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 25 Δεκ. 2007 08:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.