kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Access már formázott HDD

Reply

Téma eszközök
Old Július 11, 2007, 18:01
Új tag Csoport

Default Access már formázott HDD

Helló,

Szeretném megkérdezni, hogy egy akar járni eléréséhez és már NTFS formázott merevlemez egy PC Windows. Nekem van egy friss felszerel az XP Pro egy Western Digital 320 GB merevlemez, hogy szeretnék elérésére használható és kap fájlokat (főleg zene, video és az iskolai munka, ilyesmi) egy 160GB-os Segate HDD XP Home telepítve, de nem működik kellő egy video driver probléma. Már van a jumper állítva Cable Select, a WD a parancsnok és a Segate, mint szolga.

Ismét a Windows nem működik a Segate 160GB miatt egy video driver probléma, és szeretném elérni fájlokat belőle inorder másolja őket az új Western Digital 320 GB-os merevlemez XP Pro.

Köszönjük, hogy időt, hogy olvassa el ezt, és bármilyen tanácsot is nagyra értékelt.
Old Július 12, 2007, 00:04
Tiltott Group

Üdv Safe Insane

Üdvözöljük a TCF

Először is kell kérnem XP volt telepítve a Seagate ezen a jelenlegi PC vagy egy másik számítógépre?
Im 'találgatás volt, és más okból nem tudja elérni, hogy mivel azt XP rajta, amit már az XP-WD.
Ez nem egy normális kettős csomagtartó forgatókönyv.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Július 12 2007, 00:15
Új tag Csoport

Ez volt az aktuális PC amit most az a WD. Végeztem némi kutatást, és megtudtam programok, mint a Paragon. Vajon ezt engedjék meg, hogy a fájlok elérése az XP telepítését a Seagate (például fájlok találhatók a felhasználói profilokat, stb), vagy van más mód van arra enged következtetni?

Köszönöm a segítséget, értékelem, hogy nagyon sok.
Old Július 12, 2007, 00:32
Tiltott Group

Hát megpróbálhatod, hogy azt hiszem, ez megment sok kemény munkát.
Old Július 12, 2007, 22:21
Csoport tagja

Lehet, lehetővé, vagy a Ghost Acronis régen egy litttle Dos program, megtenném, nem tudom, hogy ez működik, ha NTFS-I'll dig ki lát ha ez szerkezet
Old Augusztus 1, 2007, 13:19
Csoport tagja

Nos véletlenül a kívánt fájlokat hozzáférést a saját dokumentumok vagy titkosított mappából? mert ha ez a helyzet, akkor át kell majd szállnia a közigazgatási jog egyik OS a másik.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.