![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Szeretném megkérdezni, hogy egy akar járni eléréséhez és már NTFS formázott merevlemez egy PC Windows. Nekem van egy friss felszerel az XP Pro egy Western Digital 320 GB merevlemez, hogy szeretnék elérésére használható és kap fájlokat (főleg zene, video és az iskolai munka, ilyesmi) egy 160GB-os Segate HDD XP Home telepítve, de nem működik kellő egy video driver probléma. Már van a jumper állítva Cable Select, a WD a parancsnok és a Segate, mint szolga. Ismét a Windows nem működik a Segate 160GB miatt egy video driver probléma, és szeretném elérni fájlokat belőle inorder másolja őket az új Western Digital 320 GB-os merevlemez XP Pro. Köszönjük, hogy időt, hogy olvassa el ezt, és bármilyen tanácsot is nagyra értékelt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üdv Safe Insane
Üdvözöljük a TCF Először is kell kérnem XP volt telepítve a Seagate ezen a jelenlegi PC vagy egy másik számítógépre? Im 'találgatás volt, és más okból nem tudja elérni, hogy mivel azt XP rajta, amit már az XP-WD. Ez nem egy normális kettős csomagtartó forgatókönyv. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Ez volt az aktuális PC amit most az a WD. Végeztem némi kutatást, és megtudtam programok, mint a Paragon. Vajon ezt engedjék meg, hogy a fájlok elérése az XP telepítését a Seagate (például fájlok találhatók a felhasználói profilokat, stb), vagy van más mód van arra enged következtetni? Köszönöm a segítséget, értékelem, hogy nagyon sok. |
|
| |||
| |||
| Hát megpróbálhatod, hogy azt hiszem, ez megment sok kemény munkát. |
|
| |||
| |||
| Lehet, lehetővé, vagy a Ghost Acronis régen egy litttle Dos program, megtenném, nem tudom, hogy ez működik, ha NTFS-I'll dig ki lát ha ez szerkezet |
|
| |||
| |||
| Nos véletlenül a kívánt fájlokat hozzáférést a saját dokumentumok vagy titkosított mappából? mert ha ez a helyzet, akkor át kell majd szállnia a közigazgatási jog egyik OS a másik. |