פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

גישה כבר בפורמט HDD

Reply

שרשרת כלים
Old יולי 11 2007, 18:01
קבוצת חברות חדשות

Default גישה כבר בפורמט HDD

שלום,

אני רוצה לשאול איך אחד ילך לגבי הגישה וכבר הכונן הקשיח בפורמט NTFS באמצעות מחשב עם מערכת הפעלה Windows. יש לי טריים של להתקין XP Pro על 320gb Western Digital harddrive כי אני רוצה להשתמש בו כדי לגשת ולקבל קבצים (בעיקר מוזיקה, קטעי וידאו ובית הספר לעבודה וכאלה) מתוך 160GB HDD Segate עם XP מותקן הבית, אך לא בשל תפקודם על מנהל מסך הבעיה. יש לי כבר את המגשרים מוגדר בחר בכבלים, עם WD כמו יחידת ואת Segate כמו סלאבית.

שוב, מערכת Windows אינה פועלת על Segate 160GB עקב בעיה וידאו הנהג, ואני רוצה גישה לקבצים ממנה inorder להעתיק אותם שלי 320gb חדש Western Digital כונן קשיח עם XP Pro.

אנו מודים לך על שהקדשת מזמנך כדי לקרוא את זה, וכל עצה הוא מאוד מוערך.
Old יולי 12 2007, 00:04
קבוצת מגורש

היי בטוח שפוי

ברוכים הבאים ל TCF

דבר ראשון אני חייב לשאול היה XP המותקנת על Seagate על המחשב הנוכחי זה או אחר במחשב?
אני מנחש שזה היה אחר ואת הסיבה שאתה לא יכול לגשת אליה היא כיוון יש לה את זה כמו ב XP יש לך כבר XP על WD.
זה לא נורמלי אתחול כפול תרחיש.

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old יולי 12 2007, 00:15
קבוצת חברות חדשות

זה היה על המחשב הנוכחי כי עכשיו יש את WD. אני כבר עושה קצת המחקר מצאו את לגבי תוכניות כגון דוגמה ומופת. האם זה מאפשר לי לגשת אל קבצי ההתקנה של XP על Seagate (כגון קבצי הממוקם את פרופילי המשתמשים וכו '), או האם יש שיטה אחרת היית מציע?

תודה על העזרה, אני מעריך את זה מאוד.
Old יולי 12 2007, 00:32
קבוצת מגורש

טוב אתה יכול לנסות את זה אני מניח, זה היה חוסך הרבה עבודה קשה.
Old יולי 12 2007, 22:21
חבר קבוצת

אולי זה אפשרי באמצעות Ghost או Acronis נהגתי יש litttle Dos התוכנית כי היה עושה את זה לא יודע אם זה יעבוד עם ה-NTFS, למרות שאני יהיה לחפור את זה לראות אם זה עובד
Old 1 אוגוסט 2007, 13:19
חבר קבוצת

ובכן בכל הזדמנות את הקבצים שאתה רוצה לגשת נמצאים המסמכים שלי או תיקיות מוצפנים? כי אם זה מה שקורה לאחר מכן תצטרך להעביר את זכויות ניהוליות מ OS אחד אל האחר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שכחתי סאונד במחשב שלי, אני פירמטת את הכונן הקשיח ואת עכשיו נשמע לא עובד. בשרי סאונד, רמקולים נגני MP3 & 5 24 נובמבר 2009 13:12
הפורמט של המחשב, XP מותקן מחדש, אבל עכשיו אין אפשרות להתקין את מנהלי ההתקנים. aymanmhmd מולטימדיה רכיבי Codec 1 -28 במאי 2009 14:42
בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה simon1990 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 -10 לאפריל 2009 01:14
אני פירמטת את המחשב שלי ואת Ethernet איבדתי את הנהג!? MG ווקר מולטימדיה רכיבי Codec 2 21st נובמבר 2008 04:10
דיסק בכונן F אינו מאותחל האם ברצונך לאתחל אותו כעת? תבשיל כוננים & נשלפת 3 ה -25 בחודש דצמבר 2007 08:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.