![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני רוצה לשאול איך אחד ילך לגבי הגישה וכבר הכונן הקשיח בפורמט NTFS באמצעות מחשב עם מערכת הפעלה Windows. יש לי טריים של להתקין XP Pro על 320gb Western Digital harddrive כי אני רוצה להשתמש בו כדי לגשת ולקבל קבצים (בעיקר מוזיקה, קטעי וידאו ובית הספר לעבודה וכאלה) מתוך 160GB HDD Segate עם XP מותקן הבית, אך לא בשל תפקודם על מנהל מסך הבעיה. יש לי כבר את המגשרים מוגדר בחר בכבלים, עם WD כמו יחידת ואת Segate כמו סלאבית. שוב, מערכת Windows אינה פועלת על Segate 160GB עקב בעיה וידאו הנהג, ואני רוצה גישה לקבצים ממנה inorder להעתיק אותם שלי 320gb חדש Western Digital כונן קשיח עם XP Pro. אנו מודים לך על שהקדשת מזמנך כדי לקרוא את זה, וכל עצה הוא מאוד מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי בטוח שפוי
ברוכים הבאים ל TCF דבר ראשון אני חייב לשאול היה XP המותקנת על Seagate על המחשב הנוכחי זה או אחר במחשב? אני מנחש שזה היה אחר ואת הסיבה שאתה לא יכול לגשת אליה היא כיוון יש לה את זה כמו ב XP יש לך כבר XP על WD. זה לא נורמלי אתחול כפול תרחיש. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| זה היה על המחשב הנוכחי כי עכשיו יש את WD. אני כבר עושה קצת המחקר מצאו את לגבי תוכניות כגון דוגמה ומופת. האם זה מאפשר לי לגשת אל קבצי ההתקנה של XP על Seagate (כגון קבצי הממוקם את פרופילי המשתמשים וכו '), או האם יש שיטה אחרת היית מציע? תודה על העזרה, אני מעריך את זה מאוד. |
|
| |||
| |||
| טוב אתה יכול לנסות את זה אני מניח, זה היה חוסך הרבה עבודה קשה. |
|
| |||
| |||
| אולי זה אפשרי באמצעות Ghost או Acronis נהגתי יש litttle Dos התוכנית כי היה עושה את זה לא יודע אם זה יעבוד עם ה-NTFS, למרות שאני יהיה לחפור את זה לראות אם זה עובד |
|
| |||
| |||
| ובכן בכל הזדמנות את הקבצים שאתה רוצה לגשת נמצאים המסמכים שלי או תיקיות מוצפנים? כי אם זה מה שקורה לאחר מכן תצטרך להעביר את זכויות ניהוליות מ OS אחד אל האחר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שכחתי סאונד במחשב שלי, אני פירמטת את הכונן הקשיח ואת עכשיו נשמע לא עובד. | בשרי | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | 24 נובמבר 2009 13:12 |
| הפורמט של המחשב, XP מותקן מחדש, אבל עכשיו אין אפשרות להתקין את מנהלי ההתקנים. | aymanmhmd | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | -28 במאי 2009 14:42 |
| בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -10 לאפריל 2009 01:14 |
| אני פירמטת את המחשב שלי ואת Ethernet איבדתי את הנהג!? | MG ווקר | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 21st נובמבר 2008 04:10 |
| דיסק בכונן F אינו מאותחל האם ברצונך לאתחל אותו כעת? | תבשיל | כוננים & נשלפת | 3 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 08:45 |
| שרשרת כלים | |
| |