![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Norėčiau paklausti, kaip viena liks apie prieigą ir jau suformatuotas NTFS disko per PC su Windows. Aš šviežią įdiegti XP Pro 320GB Western Digital diską, kad norėčiau naudoti susipažinti ir gauti failai (daugiausia muzikos, vaizdo ir mokyklų darbas, ir kita) nuo Segate 160GB HDD su XP Home įdiegta, tačiau neveikia tinkamai į tvarkyklės vaizdo klausimas. Aš jau džemperiai nustatyta Kabelinė Pasirinkite, su kapitonu ir Segate kaip Slave DD. Vėlgi, Windows neveikia dėl Segate 160GB dėl vaizdo tvarkyklės problema, ir aš norėčiau gauti failus iš jo Inorder nukopijuokite juos į savo naują "Western Digital 320GB kietąjį diską su XP Pro. Ačiū, kad radote laiko perskaityti šią informaciją, ir bet kokia pagalba būtų labai dėkingi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Seifas insane
Sveiki atvykę į TCF Pirmiausia norėčiau paklausti buvo XP įrengtas Seagate šiuo metu naudojamas kompiuteryje arba kitame kompiuteryje? I'm guessing jis buvo dar ir todėl tu negali prieiti tai nes ji XP tai kaip jau turite XP DD. Tai nėra normalus dvigubą paleidimo scenarijus. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Būtent šios dabartinis kompiuterio, kuris dabar turi su WD. I've been doing kai mokslinių tyrimų ir jau sužinojau apie tokių programų, kaip Paragon. Ar tai leidžia man gauti failus iš XP į "Seagate" (pavyzdžiui, failų, esančių vartotojų profilių ir tt), ar ten kitu būdu galėtumėte pasiūlyti? Thank you for help, I appreciate it very much. |
|
| |||
| |||
| Na galite pabandyti, kad manau, tai išgelbėtų daug sunkaus darbo. |
|
| |||
| |||
| Tai gal galima per Ghost arba Acronis aš turėti litttle DOS programa, kad būtų tai padaryti nežinau, ar jis dirba su NTFS, nors aš iškasti jį pamatyti, jei jis dirba |
|
| |||
| |||
| Na bet tikimybė failus, kuriuos norite gauti yra mano dokumentus ar saugiame aplankus? priežastis, jei taip yra, tuomet jums teks perkelti administracines teises iš vienos OS į kitą. |