![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Chciałbym zapytać, jak można by go o dostępie i już NTFS sformatowany dysk twardy za pomocą komputera z systemem Windows. Mam nową instalację XP Pro na 320GB dysk Western Digital, które chciałbym wykorzystać do uzyskania dostępu i plików (głównie muzyki, filmów i pracy w szkole i takie tam) z HDD 160GB Segate z XP Home zainstalowane, ale nie działa z powodu do wydania sterownika wideo. Mam już bluzy ustawiony na Cable Select, z WD jako kapitan i Segate jako Slave. Ponownie, Windows nie działa na Segate 160GB ze względu na film wydania kierowcy, i chciałbym, aby uzyskać dostęp do plików z niego inorder je skopiować do mojego nowego Western Digital 320GB dysk z XP Pro. Dziękujemy za poświęcenie czasu na przeczytanie i wszelkie porady są bardzo mile widziane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Bezpieczne Insane
Zapraszamy do TCF Najpierw muszę zapytać XP był instalowany na Seagate w tym obecnego komputera lub innego komputera? I'm guessing było na innym i dlatego nie można uzyskać dostępu jest ponieważ ma XP na to jak masz już XP na WD. To nie jest normalne dual boot jest scenariusz. My System: #
|
|
| |||
| |||
| To właśnie w tym obecnego komputera, który ma teraz WD. I've been doing some research i dowiedzieć się o programach, takich jak Paragon. Czy to pozwoli mi na dostęp do plików w instalacji XP na Seagate (takich jak pliki znajdujące się w profilach użytkowników, itp.), czy istnieje inny sposób nie proponujesz? Dziękuję za pomoc, doceniam to bardzo. |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że można spróbować sądzę, by ocalić wiele ciężkiej pracy. |
|
| |||
| |||
| To może być możliwe dzięki Ghost lub Miałem litttle DOS, że robię to nie wiem, czy będzie ona działać z NTFS jeśli będę kopać go zobaczyć czy wszystko działa Acronis |
|
| |||
| |||
| Dobrze przypadkiem pliki, które chcesz otworzyć się w dokumentach lub w zaszyfrowanych folderów? Przyczyna Jeśli sytuacja taka ma miejsce wtedy trzeba będzie przeniesienie praw administracyjnych z jednego systemu operacyjnego na drugi. |
![]() |
|
| Zakładki |