mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Accesul deja formatat HDD

Reply

Thread Tools
Old 11 iulie 2007, 18:01
Noile state Group

Default Accesul deja formatat HDD

Salut,

Aş vrea să întreb cum s-ar putea merge cu privire la accesarea şi deja formatat NTFS hard disk, printr-un PC pe care rulează Windows. Eu am un proaspăt a instala de XP Pro pe un 320GB Western Digital hard disc-ul pe care aş dori să utilizaţi pentru a accesa şi a obţine fişiere (cea mai mare parte de muzică, clipuri video şi să lucreze şcoală şi îndesat) de la un HDD 160GB Segate cu XP Home instalat, dar nu funcţionează din cauza la o problemă video conducător auto. Am deja jumperi setat la Cable Select, cu WD în calitate de căpitan şi Segate ca rob.

Din nou, Windows nu funcţionează pe Segate 160GB din cauza unei probleme vizual şofer, şi aş dori să acceseze fişiere din aceasta inorder să copiaţi-le în noul meu 320GB Western Digital hard disc cu XP Pro.

Vă mulţumim pentru timpul pentru a citi acest lucru, precum şi orice sfat este foarte mult apreciat.
Old 12 iulie 2007, 00:04
Banned Group

Max Safe Insane

Bine ati venit la TCF

Mai întâi am trebuie să îi ceară XP a fost instalat pe Seagate pe acest PC-ul curent sau un alt PC?
Im 'guessing a fost pe o altă şi motivul pentru care nu se pot accesa acesta este deoarece care le-a XP pe ea ca ai deja XP pe WD.
Acesta nu este un scenariu normal de dual boot.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 12 iulie 2007, 00:15
Noile state Group

Acesta a fost pe acest PC-ul actual, care acum are WD. Am făcut nişte cercetări şi au aflat despre programe, cum ar fi Paragon. Ar fi acest permiteţi-mi să acceseze fişierele din instalarea XP pe Seagate (cum ar fi fişierele stocate în utilizatorii profile, etc), sau este o altă metodă aţi sugera?

Va multumim pentru ajutor, apreciez foarte mult.
Old 12 iulie 2007, 00:32
Banned Group

Ei bine aţi putea încerca să cred că, ar salva o mulţime de muncă grea.
Old 12 iulie 2007, 22:21
Grupul de stat

Se poate posibil prin Duhul sau Vizavi am folosit pentru a avea un program litttle Dos care ar face-o nu ştiu dacă ar lucra cu un NTFS deşi voi săpa-l vedem dacă funcţionează
Old 1st Aug 2007, 13:19
Grupul de stat

Ei bine prin orice şansă fişierele pe care doriţi să acces sunt în documentele mele sau în foldere criptate? provoca în cazul în care este cazul, atunci vei avea de a transfera drepturi administrative de la un sistem de operare la alta.
Reply

Register

Marcaje