![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Aş vrea să întreb cum s-ar putea merge cu privire la accesarea şi deja formatat NTFS hard disk, printr-un PC pe care rulează Windows. Eu am un proaspăt a instala de XP Pro pe un 320GB Western Digital hard disc-ul pe care aş dori să utilizaţi pentru a accesa şi a obţine fişiere (cea mai mare parte de muzică, clipuri video şi să lucreze şcoală şi îndesat) de la un HDD 160GB Segate cu XP Home instalat, dar nu funcţionează din cauza la o problemă video conducător auto. Am deja jumperi setat la Cable Select, cu WD în calitate de căpitan şi Segate ca rob. Din nou, Windows nu funcţionează pe Segate 160GB din cauza unei probleme vizual şofer, şi aş dori să acceseze fişiere din aceasta inorder să copiaţi-le în noul meu 320GB Western Digital hard disc cu XP Pro. Vă mulţumim pentru timpul pentru a citi acest lucru, precum şi orice sfat este foarte mult apreciat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Safe Insane
Bine ati venit la TCF Mai întâi am trebuie să îi ceară XP a fost instalat pe Seagate pe acest PC-ul curent sau un alt PC? Im 'guessing a fost pe o altă şi motivul pentru care nu se pot accesa acesta este deoarece care le-a XP pe ea ca ai deja XP pe WD. Acesta nu este un scenariu normal de dual boot. Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Acesta a fost pe acest PC-ul actual, care acum are WD. Am făcut nişte cercetări şi au aflat despre programe, cum ar fi Paragon. Ar fi acest permiteţi-mi să acceseze fişierele din instalarea XP pe Seagate (cum ar fi fişierele stocate în utilizatorii profile, etc), sau este o altă metodă aţi sugera? Va multumim pentru ajutor, apreciez foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Ei bine aţi putea încerca să cred că, ar salva o mulţime de muncă grea. |
|
| |||
| |||
| Se poate posibil prin Duhul sau Vizavi am folosit pentru a avea un program litttle Dos care ar face-o nu ştiu dacă ar lucra cu un NTFS deşi voi săpa-l vedem dacă funcţionează |
|
| |||
| |||
| Ei bine prin orice şansă fişierele pe care doriţi să acces sunt în documentele mele sau în foldere criptate? provoca în cazul în care este cazul, atunci vei avea de a transfera drepturi administrative de la un sistem de operare la alta. |
![]() |
|
| Marcaje |