menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Prístup už naformátovaná HDD

Reply

Thread Tools
Old 11 júla 2007, 18:01
Nový člen skupiny

Default Prístup už naformátovaná HDD

Ahoj,

Chcel by som sa opýtať, ako by sa dalo ísť o prístup a už NTFS formátovania pevného disku pomocou počítača s operačným systémom Windows. Mám čerstvú inštaláciu XP Pro na západnej 320gb pevný disk Digitálny že by som chcel používať pre prístup a získať súbory (väčšinou hudby, videa a školských prác a podobne) z 160gigabajt Segate HDD s XP Home nainštalovaný, ale nie je funkčný v dôsledku pre grafický ovládač problém. Já už mám nastaviť prepojky na Cable Select, s WD ako master a Segate ako Slave.

Opäť Windows nepracuje na Segate 160gigabajt kvôli ovládač grafickej karty vydávať, a rád by som k prístupu k súborom z toho potrebného skopírovať do svojho nového 320gb Western Digital Pevný disk s XP Pro.

Ďakujeme vám za čas prečítať, a nejakú radu, je veľmi oceňovaná.
Old 12 júla 2007, 00:04
Banned Skupina

Hi Bezpečné Insane

Vitajte na TCF

Najskôr som sa opýtať XP bola nainštalovaná Seagate na tomto súčasných PC alebo iného PC?
Hádam, že bol na inom, a dôvod, že nemáte prístup, je pretože má XP na to, ako ste už XP na WD.
To nie je normálne dual boot scenár.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 12. júla 2007, 00:15
Nový člen skupiny

Bolo to na súčasných PC to, že teraz má WD. Bol som robil nejaký výskum a zistil o programoch, ako je Paragon. Umožní to, aby som prístup k súborom v inštalácii XP na Seagate (ako sú súbory umiestnené vo profily používateľov atď), alebo je tam nejaké iné metódy, ktorú by naznačovali?

Ďakujem vám za pomoc, vážim si toho moc.
Old 12 júla 2007, 00:32
Banned Skupina

Dobre si mohol vyskúšať, že ja predpokladám, by to ušetriť veľa tvrdej práce.
Old 12 júla 2007, 22:21
Člen Skupina

Je snáď možné prostredníctvom Ghost alebo Acronis som mával litttle Dos program, ktorý by to nevím, jestli to bude fungovať s NTFS, aj keď budem kopať na to, či to funguje
Old 1. augusta 2007, 13:19
Člen Skupina

No náhodou súbory, ktoré chcete získať prístup, sú v mojich dokumentoch alebo v šifrovanej zložky? pretože jestli to je ten prípad, potom budete musieť previesť správneho práva z jedného operačného systému na druhý.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. Mäsitý Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 5 24.novembra 2009 13:12
Formátovaný PC, re-XP nainštalované, ale teraz nie je možné inštalovať ovladace. aymanmhmd Multimedia & Kodeky 1 28. mája 2009 14:42
Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové simon1990 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 10. apríla 2009 01:14
I naformátovaná môj počítač a stratil som Ethernet vodiča? MG Walker Multimedia & Kodeky 2 21. novembra 2008 04:10
Disk v jednotke F nie je Formátovaný chcete Formát It Now? misky Drives & Removable Media 3 25. decembra 2007 08:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.