![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Chcel by som sa opýtať, ako by sa dalo ísť o prístup a už NTFS formátovania pevného disku pomocou počítača s operačným systémom Windows. Mám čerstvú inštaláciu XP Pro na západnej 320gb pevný disk Digitálny že by som chcel používať pre prístup a získať súbory (väčšinou hudby, videa a školských prác a podobne) z 160gigabajt Segate HDD s XP Home nainštalovaný, ale nie je funkčný v dôsledku pre grafický ovládač problém. Já už mám nastaviť prepojky na Cable Select, s WD ako master a Segate ako Slave. Opäť Windows nepracuje na Segate 160gigabajt kvôli ovládač grafickej karty vydávať, a rád by som k prístupu k súborom z toho potrebného skopírovať do svojho nového 320gb Western Digital Pevný disk s XP Pro. Ďakujeme vám za čas prečítať, a nejakú radu, je veľmi oceňovaná. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Bezpečné Insane
Vitajte na TCF Najskôr som sa opýtať XP bola nainštalovaná Seagate na tomto súčasných PC alebo iného PC? Hádam, že bol na inom, a dôvod, že nemáte prístup, je pretože má XP na to, ako ste už XP na WD. To nie je normálne dual boot scenár. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Bolo to na súčasných PC to, že teraz má WD. Bol som robil nejaký výskum a zistil o programoch, ako je Paragon. Umožní to, aby som prístup k súborom v inštalácii XP na Seagate (ako sú súbory umiestnené vo profily používateľov atď), alebo je tam nejaké iné metódy, ktorú by naznačovali? Ďakujem vám za pomoc, vážim si toho moc. |
|
| |||
| |||
| Dobre si mohol vyskúšať, že ja predpokladám, by to ušetriť veľa tvrdej práce. |
|
| |||
| |||
| Je snáď možné prostredníctvom Ghost alebo Acronis som mával litttle Dos program, ktorý by to nevím, jestli to bude fungovať s NTFS, aj keď budem kopať na to, či to funguje |
|
| |||
| |||
| No náhodou súbory, ktoré chcete získať prístup, sú v mojich dokumentoch alebo v šifrovanej zložky? pretože jestli to je ten prípad, potom budete musieť previesť správneho práva z jedného operačného systému na druhý. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. | Mäsitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 24.novembra 2009 13:12 |
| Formátovaný PC, re-XP nainštalované, ale teraz nie je možné inštalovať ovladace. | aymanmhmd | Multimedia & Kodeky | 1 | 28. mája 2009 14:42 |
| Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 10. apríla 2009 01:14 |
| I naformátovaná môj počítač a stratil som Ethernet vodiča? | MG Walker | Multimedia & Kodeky | 2 | 21. novembra 2008 04:10 |
| Disk v jednotke F nie je Formátovaný chcete Formát It Now? | misky | Drives & Removable Media | 3 | 25. decembra 2007 08:45 |
| Thread Tools | |
| |