мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Приступ већ форматиране ХДД

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 срп 2007, 18:01
Нови члан групе

Здраво,

Хтела бих питати како један ће ићи око приступа и већ НТФС форматиране хард диска путем рачунара са системом Уиндоус. Имам свеже инсталације КСП Про на 320гб Уестерн Дигитал харддриве да бих желео да користи за приступ и добити датотеке (углавном музике, видеа и школског рада и остало) од 160ГБ ХДД Сегате са инсталираним КСП Хоме, али не функционише због то је видео дривер проблем. Ја већ имају јумперс постављен на Цабле Селецт, са УД као мајстор и као Сегате Славе.

Опет, Уиндоус не ради о Сегате 160ГБ због видео дривер проблем, а ја бих за приступ датотекама из ње инордер да их копирајте на своје нове 320гб Уестерн Дигитал тврди диск са КСП Про.

Хвала вам за узимање времена да прочитате овај, и било који савет је много поштовати.
Old 12 срп 2007, 00:04
Аустин Гроуп

Бок Сеф луд

Добродошли на ТЦФ

Прво морам питати је КСП инсталиран на СЕАГАТЕ на овај тренутни другог рачунара или ПЦ?
Сам да је био на другој и разлога не можете приступити је јер је КСП на то као већ имате КСП на УД.
То није нормално дуал боот сценарио.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 12 срп 2007, 00:15
Нови члан групе

Било је на овом тренутном рачунару које сада има УД. Иве 'био догађај неким истраживањима и имати оснивати ван о програмима као узор. Да ли би то допустити мене за приступ датотекама у инсталацију КСП на СЕАГАТЕ (као што су датотеке смјештене у профилима корисника и сл), или постоји нека друга метода би вам предлажемо?

Хвала вам за помоћ, захвалан сам га пуно.
Old 12 срп 2007, 00:32
Аустин Гроуп

Па могли бисте покушати да претпоставимо, она би сте пуно тешког рада.
Old 12 срп 2007, 22:21
Мембер Гроуп

То је могуће, можда кроз Гхост или Ацронис ЈА навикнут имати литттле Дос програм који ће то учинити ако не знамо да ће то радити са НТФС иако ћу копати га видети ако то утврде
Old 1. аугуст 2007, 13:19
Мембер Гроуп

Па никакве шансе датотеке желите приступити у моје документе или шифровану фасцикле? изазвати ако је то случај онда ћете морати пренети администраторска права ОС из једне на другу.
Reply

Register

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Изгубили Звук на рачунару, ја Форматирани хард диск и сада Звуци не ради. Месни Звук, Спеакерс & МП3 плејери 5 24. новембар 2009 13:12
Форматирано ПЦ, поново инсталира КСП, али сада не могу инсталирати дривер. аыманмхмд Мултимедија и кодеци 1 28 мај 2009 14:42
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
ЈА форматиране мој рачунар и Изгубио сам Етхернет дривер? МГ Уалкер Мултимедија и кодеци 2 21 новембар 2008 04:10
У Диск Дриве Ф-а није правилно форматиране Желите Форма сада? јело Дривес & Измјењиви медији 3 25 децембар 2007 08:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц