![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bunları nasıl hakkında erişim ve gider zaten bir Windows çalıştıran üzerinden sabit disk biçimlendirildiğinde NTFS'ye sormak istiyorum. Ben yeni bir XP bir 320GB Western Digital diskin üzerinde bu erişim ve (daha çok müzik, video ve okul iş falan) bir 160gb Segate HDD'den XP Home ile dosyayı da kullanmak için yüklü, ama isterseniz Pro nedeniyle çalışmıyor kurulumu var video sürücüsü düzenlenmiş. Zaten, Slavey olarak ana ve Segate olarak WD ile jumper'ların Kablo için seçin kurdunuz. Yine, Windows Segate üzerinde 160gb bir video sürücüsü sorunu yüzünden çalışmıyor, ve erişim dosyaları için inorder XP Pro ile yeni 320GB Western Digital sabit sürücü bunları kopyalamak için istiyorum. Bu okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz ve herhangi bir tavsiye büyük appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Güvenli Insane
Hoşgeldiniz TCF için İlk ben XP Seagate bu mevcut bilgisayar veya başka bir bilgisayarda yüklü sormak gerekir? Ben başka bir ilgili ve bu erişemiyorum nedeni olduğunu tahmin ediyorum çünkü olarak zaten WD XP var o XP sahiptir. Bu normal bir çift çizme senaryo değildir. Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Bu şimdi WD Bu mevcut PC'de oldu. Ben ve bazı araştırma yapıyor olduğunuz Paragon gibi programlar hakkında bilgi bulduk. Bu bana Seagate XP kurulumu dosya erişim olanağı sağlayacak (örneğin, dosyaları kullanıcılar bulunan profilleri vb) veya size tavsiye ediyor başka yöntemi nedir? Yardımınız için teşekkür ederim, ben çok teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Peki o Sanırım deneyebilirsiniz, bu çok çalışmak kaydetmek olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Bu belki Ghost veya Acronis Ben eğer bir NTFS eğer o inşaat ama dışarı bakın Çaktın edersiniz ile çalışacak bu bilmiyorum yapmak bir litttle Dos programı için kullanılan ile mümkün |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir şans Şey tarafından dosyaları Erişmek istediğiniz benim belgelerde veya şifreli klasörlerin içinde değil mi? nedeni eğer bir işletim sistemi gelen diğer yönetimsel hakları aktarma yapmanız gerekecek durumunda ise. |
![]() |
|
| Bookmarks |