менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Доступ вже відформатовано HDD

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 липня 2007, 18:01
Нові члени групи

Default Доступ вже відформатовано HDD

Здравствуйте,

Я хотів би запитати, як можна було б йти про доступ до NTFS і вже відформатований жорсткий диск через комп'ютер з операційною системою Windows. У мене є свіжа установка XP Pro на 320GB жорсткий диск Western Digital, що я хотів би використовувати, щоб отримати доступ до файлів (в основному, музику, відео та шкільні роботи та інше) від Segate 160gb жорсткий диск з XP Home встановлені, але не функціонує через до відео випуск драйверів. У мене вже є набір перемичок для Cable Select, з WD як ведучий та Segate як Slave.

Знову ж таки, Windows не функціонує на Segate 160gb у зв'язку з питанням драйвера відео, і я хотів би отримати доступ до файлів з нього симетричний, щоб скопіювати їх на мій новий 320GB Western Digital жорсткий диск з XP Pro.

Спасибі, що Ви знайшли час, щоб прочитати цей текст, і будь-якими порадами, я високо ціную.
Old 12 липня 2007, 00:04
Забороненої угруповання

Привіт безпечному Insane

Ласкаво просимо на TCF

Спочатку я повинна була просити XP, встановленої на Seagate на нинішньому комп'ютером або іншим комп'ютером?
Я вгадую він був на другий, а то причин ви не можете отримати доступ до он тому що воно XP на нього, як ви вже XP на WD.
Це не стандартний подвійний завантаження сценарію.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 12 липня 2007, 00:15
Нові члени групи

Саме на цій поточної ПК, який тепер має WD. Я робив деякі дослідження і дізналися про такі програми, як Paragon. Хіба це дозволяє мені отримувати доступ до файлів установки XP на Seagate (такі як файли, розташовані у профілях користувачів і т.д.) або є інші методи ви пропонуєте?

Спасибі вам за допомогою, я це дуже ціную.
Old 12 липня 2007, 00:32
Забороненої угруповання

Ну ви могли б спробувати, що я вважаю, було б заощадити багато напруженої роботи.
Old 12 липня 2007, 22:21
Член групи

Це може бути, можливо через Ghost або Acronis Раніше у мене litttle програми Dos, що зробить це, НЕ знаю, якщо він буде працювати з NTFS, хоча я буду копати його побачити, якщо він працює
Old 1 серпня 2007, 13:19
Член групи

Ну випадково файли, які ви хочете отримати доступ в моїх документах або в зашифрованих папках? причини, якщо це так, то вам доведеться перенести адміністративного права з однієї ОС на іншу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Забули звуки на моєму комп'ютері, я форматування жорсткого диска, а тепер звучить не працює. М'ясний Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 5 24 листопада 2009 13:12
Форматування комп'ютера, перевстановити XP, але тепер не можу встановити драйвери. aymanmhmd Мультимедіа & кодеки 1 28 травня 2009 14:42
Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access simon1990 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 10 квітня 2009 01:14
Я відформатований мій комп'ютер і втратив мою Ethernet драйвер!? М. Уокер Мультимедіа & кодеки 2 21 листопада 2008 04:10
Диска в дисководі F не відформатовані чи потрібно відформатувати його зараз? блюдо Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 25 грудня 2007 08:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.