![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я хотів би запитати, як можна було б йти про доступ до NTFS і вже відформатований жорсткий диск через комп'ютер з операційною системою Windows. У мене є свіжа установка XP Pro на 320GB жорсткий диск Western Digital, що я хотів би використовувати, щоб отримати доступ до файлів (в основному, музику, відео та шкільні роботи та інше) від Segate 160gb жорсткий диск з XP Home встановлені, але не функціонує через до відео випуск драйверів. У мене вже є набір перемичок для Cable Select, з WD як ведучий та Segate як Slave. Знову ж таки, Windows не функціонує на Segate 160gb у зв'язку з питанням драйвера відео, і я хотів би отримати доступ до файлів з нього симетричний, щоб скопіювати їх на мій новий 320GB Western Digital жорсткий диск з XP Pro. Спасибі, що Ви знайшли час, щоб прочитати цей текст, і будь-якими порадами, я високо ціную. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт безпечному Insane
Ласкаво просимо на TCF Спочатку я повинна була просити XP, встановленої на Seagate на нинішньому комп'ютером або іншим комп'ютером? Я вгадую він був на другий, а то причин ви не можете отримати доступ до он тому що воно XP на нього, як ви вже XP на WD. Це не стандартний подвійний завантаження сценарію. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Саме на цій поточної ПК, який тепер має WD. Я робив деякі дослідження і дізналися про такі програми, як Paragon. Хіба це дозволяє мені отримувати доступ до файлів установки XP на Seagate (такі як файли, розташовані у профілях користувачів і т.д.) або є інші методи ви пропонуєте? Спасибі вам за допомогою, я це дуже ціную. |
|
| |||
| |||
| Ну ви могли б спробувати, що я вважаю, було б заощадити багато напруженої роботи. |
|
| |||
| |||
| Це може бути, можливо через Ghost або Acronis Раніше у мене litttle програми Dos, що зробить це, НЕ знаю, якщо він буде працювати з NTFS, хоча я буду копати його побачити, якщо він працює |
|
| |||
| |||
| Ну випадково файли, які ви хочете отримати доступ в моїх документах або в зашифрованих папках? причини, якщо це так, то вам доведеться перенести адміністративного права з однієї ОС на іншу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Забули звуки на моєму комп'ютері, я форматування жорсткого диска, а тепер звучить не працює. | М'ясний | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 24 листопада 2009 13:12 |
| Форматування комп'ютера, перевстановити XP, але тепер не можу встановити драйвери. | aymanmhmd | Мультимедіа & кодеки | 1 | 28 травня 2009 14:42 |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Я відформатований мій комп'ютер і втратив мою Ethernet драйвер!? | М. Уокер | Мультимедіа & кодеки | 2 | 21 листопада 2008 04:10 |
| Диска в дисководі F не відформатовані чи потрібно відформатувати його зараз? | блюдо | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 грудня 2007 08:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |