![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как да отида за изтегляне на файлове от счупения Amiga твърдия диск? Опитах, като го на моя A600 и пускането му в моя тогава наскоро закупени A1200, но нещо не е било правилно и нито 1200 или 600 ще я види. Бих искал да видя дали мога да спасяване на файлове и да ги използвате на моя компютър с емулатор. Мога кой да помогне? Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Опитайте с пускане на счупения твърдия диск на вашия IDE кабел панделка като роб, промяна на джъмперите, ако компютърът разпознава го плъзнете го към вашия нов твърд диск;] Ако не го направи тогава биха могли да бъдат в състояние да използват някакъв вид софтуер, аз съм страх не мога да помогна, че: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм много сигурен Amiga на използваните съвсем различен файлова система за Windows FAT32 или NTFS.
| |||
| |||
| Ами сега ми лошо ^ ^ BTW хей всички, аз се присъединиха към помогнете: D |
|
| |||
| |||
| Добре дошли Help1inghand. |
|
| |||
| |||
| : D |